«Γλυκιά» εκδίκηση για τον Ηρακλή Μαριτσών

«Γλυκιά» εκδίκηση για τον Ηρακλή Μαριτσών

«Γλυκιά» εκδίκηση για τον Ηρακλή Μαριτσών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 138 ΦΟΡΕΣ

Τη βαριά ήττα που γνώρισε στο Παραδείσι με 6-1 «ξέπλυνε» η ομάδα του Ανδρέα Βλασσόπουλου, καθώς θριάμβευσε χθες επί του Κλεάνθη με 4-1

Μαριτσά

Αποφασισμένοι να «ξεπλύνουν» το βαρύ κι ασήκωτο 6-1 του πρώτου γύρου στο Παραδείσι, μπήκαν στο παιχνίδι με το γείτονα Κλεάνθη οι ποδοσφαιριστές του Ηρακλή Μαριτσών και εν τέλει κατάφεραν να πάρουν την «εκδίκησή» τους, θριαμβεύοντας με 4-1.

Οι παθιασμένοι παίκτες του Ανδρέα Βλασσόπουλου κυριάρχησαν πλήρως επί ενός Κλεάνθη, που δυσκολεύτηκε να μπει στο πνεύμα του αγώνα και να βρει ρυθμό, πληρώνοντας και το μεγάλο διάστημα αγωνιστικής απραξίας στο οποίο υποχρεώθηκε μετά το παιχνίδι με τη Ρόδο (αναβολή με Ανταγόρα, την οποία ακολούθησε η αναβολή της 21ης αγωνιστικής).

Ίσως το σενάριο του αγώνα να γραφόταν διαφορετικά, αν μόλις στο 3’, ο Κοσμάς δεν εξουδετέρωνε με σωτήρια επέμβαση το τετ α τετ του Γεωργαλλή. Μόνο που στο ποδόσφαιρο δεν παίζουν τα «αν», αλλά οι ομάδες και η καλύτερη χθες ήταν ο Ηρακλής.

Στην ευκαιρία των φιλοξενούμενων, οι γηπεδούχοι απάντησαν με γκολ στο 12’, όταν μετά από εκτέλεση φάουλ και σύγχυση στην καρδιά της άμυνας, ο Τσούφιος άνοιξε το σκορ πλασάροντας από κοντά.

Το πλέον συναρπαστικό διάστημα του αγώνα ήρθε στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης.

Ο Βαγγέλης Στεφανάκης σημείωσε δύο γκολ στο χθεσινό παιχνίδι ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Βαγγέλης Στεφανάκης σημείωσε δύο γκολ στο χθεσινό παιχνίδι ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Στο 50’, ο Βασιλλώτος «έγραψε» το 2-0 με πλασέ στην κίνηση, αξιοποιώντας τη σέντρα του Στεφανάκη από τα δεξιά, σχεδόν με τη σέντρα ο Κλεάνθης μείωσε σε 2-1, όταν μετά από γρήγορη αντεπίθεση του Γεωργαλλή και δική του πάσα, ο Γιατσιάτσος σκόραρε με ωραίο σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή, ενώ στο 53’ έγινε το 3-1, με τον Καρίκη να βγάζει νέα σέντρα από τα δεξιά και το Στεφανάκη να σκοράρει με πλασέ.

Ο Ηρακλής έδωσε στη νίκη του διαστάσεις θριάμβου στο 75’. Ο Στεφανάκης δοκίμασε το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή, η μπάλα άλλαξε πορεία στο σώμα του Παναγιώτη Καρίκη και ξεγέλασε τον Καστανάκη. Το 4-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος του ματς, αν και ο Κλεάνθης θα μπορούσε να πετύχει ένα δεύτερο τέρμα, αν στο 80’ ο Γεωργαλλής ήταν πιο τυχερός και δεν «σημάδευε», από το ύψος της μεγάλης περιοχής, το δεξί δοκάρι της εστίας του Κοσμά.

Άψογη ήταν η διαιτησία της Μαριέττας Φιλιππάκου και των βοηθών της Βασίλη Στεφανάκη και Λάζαρου Δουλγέρη.

Οι συνθέσεις:

Ηρακλής Μ.: Κοσμάς, Κώτσος, Λορέντζος, Λενιού, Τσούφιος, Φελεσάκης (80’ Αθανασίου), Καρίκης, Παπακωνσταντής, Στεφανάκης (86’ Αγγελόπουλος), Τσαλώλης (46’ Κουλιμπαλί), Βασιλώττος

Κλεάνθης: Καστανάκης, Γιατσιάτσος, Καρίκης, Θεοδωρακόπουλος (68’ Φουσατσιά), Πάττας (46’ Γιαννίκος), Δαλκίδης, Σκόρπος, Αλεξανδρίδης, Πελέκης, Γεωργαλλής, Δραγάτης (54’ λ.τ. Σορωνιάτης)

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας