Ζεστή βραδιά από τους προπονητές ποδοσφαίρου

Ζεστή βραδιά από τους προπονητές ποδοσφαίρου

Ζεστή βραδιά από τους προπονητές ποδοσφαίρου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 471 ΦΟΡΕΣ

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους έκοψαν χθες τα μέλη του ΠΣΠΠ, εγκαινιάζοντας ταυτόχρονα τα νέα γραφεία τους.

Μία όμορφη και ζεστή βραδιά πέρασαν χθες το βράδυ οι Δωδεκανήσιοι προπονητές ποδοσφαίρου, οι οποίοι πέρα από την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, εγκαινίασαν τα νέα γραφεία τους, τα οποία στεγάζονται στα παλιά της ΕΠΣΔ επί της οδού Κοδριγκτώνος.

Ο Μιχάλης Βεργωτής παρέδωσε στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη, την τιμητική πλακέτα για την παραχώρηση των γραφείων στο σύνδεσμο προπονητών ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ Μιχάλης Βεργωτής παρέδωσε στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, Παναγιώτη Διακοφώτη, την τιμητική πλακέτα για την παραχώρηση των γραφείων στο σύνδεσμο προπονητών ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Διακοφώτης, ο Α’ αντιπρόεδρος Τάσος Στεργενάκης, ο γενικός γραμματέας Γιώργος Παυλίδης, ο πρόεδρος του ΤΟΔ Φάνης Πελλός και ο πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος Χρυσόστομος Ψέλλας, ο πρόεδρος του ΣΔΠΔ Αλέκος Μιτζιρίκης, ο πρώην πρόεδρος της διοργανώτριας Μιχάλης Βεργωτής, ο δικηγόρος Σταύρος Παναγιωτακόπουλος (είναι νομικός σύμβουλος του ΠΣΠΠ), καθώς και ο περιφερειακός σύμβουλος και πρόεδρος του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστος Διακογεωργίου. Ο τελευταίος παρέλαβε την τιμητική πλακέτα, με την οποία ο σύλλογος μπάσκετ σε αμαξίδιο βραβεύτηκε για την πολύπλευρη προσφορά του, ενώ πλακέτα απονεμήθηκε και στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ, για την παραχώρηση των γραφείων.

Την πίτα ευλόγησε ο ιδιαίτερα αγαπητός πατήρ Ευάρεστος, κατά κόσμο Παναγιώτης Ηλίας, παλιός ποδοσφαιριστής του Ερμή Καλυθιών.

Κατά τις συνήθειές τους, οι προπονητές δεν έβαλαν φλουρί στην πίτα τους, αλλά κλήρωσαν τέσσερα δώρα, τα οποία κέρδισαν οι Σπύρος Αγγελόπουλος, Γαβριήλ Γιακουμάκης, Μιχάλης Γρηγοριάδης και Γιώργος Ξύπας. Τα πρόσφεραν οι επιχειρηματίες Αφοί Χατζησταμάτη (αθλητικά είδη στ’ Αφάντου), Παντελής Μιχαλάκης (ρολόγια), Μιχάλης Βεργωτής (ρολόγια) και Γιώργος Δράκος (Καύσιμα-Ελαστικά στ’ Αφάντου). Επιπλέον, τα μέλη του ΠΣΠΠ ευχαριστούν θερμά τα Σούπερ Μάρκετ Παναγιωτάς και Σπανός, καθώς και το Κέτερινγκ «Όμορφος», που στήριξαν την εκδήλωσή τους.

Ο κ. Παναγιοτακόπουλος παραδίδει την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστο Διακογεωργίου ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΟ κ. Παναγιοτακόπουλος παραδίδει την τιμητική πλακέτα στον πρόεδρο του Γ.Σ. Δωδεκάνησος Κάλλιστο Διακογεωργίου ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή