Βίντεο: Το ήθελαν περισσότερο οι έφηβοι του Ιάλυσου! (φωτορεπορτάζ)

Βίντεο: Το ήθελαν περισσότερο οι έφηβοι του Ιάλυσου! (φωτορεπορτάζ)

Βίντεο: Το ήθελαν περισσότερο οι έφηβοι του Ιάλυσου! (φωτορεπορτάζ)

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 625 ΦΟΡΕΣ

Πραγματοποιώντας σπουδαία εμφάνιση, η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Ιάλυσου επικράτησε 65-50 του Κολοσσού και πανηγύρισε την πρόκρισή της στο φάιναλ φορ όπου θα διεκδικήσει τον τίτλο του πρωταθλητή Δωδεκανήσου για τη σεζόν 2015-16.

Οι νεαροί αθλητές του Βενέτη Θωμίδη ήθελαν περισσότερο τη νίκη από τους αντιπάλους τους και φάνηκε στο παρκέ. Έβγαλαν πολλή ενέργεια, έλεγξαν από την αρχή το ματς, κυριάρχησαν στα ριμπάουντ, έκλεψαν την μπάλα, πίεσαν στην άμυνα και πήραν μία δίκαιη νίκη.

Ο Κολοσσός ήταν …εξαφανισμένος. Τελείως αγνώριστος, χωρίς νεύρο και όρεξη, άστοχος και βιαστικός στις επιλογές του. Έκανε πολλά λάθη, δεν είχε καμία απάντηση για τον Χατζηδημητρίου που και τα καλάθια σκέπασε και «στοπ» μοίραζε με κάθε ευκαιρία.

Είναι χαρακτηριστικό πως στην 3η περίοδο οι «θαλασσί» έμειναν άποντοι για πέντε λεπτά, η διαφορά άγγιξε τους 20 πόντους (36-18) κι όμως ούτε τάιμ άουτ ζήτησε ο Καλαποδάκης, ούτε φώναξε για να «ξυπνήσουν».

Το ήθελαν περισσότερο οι έφηβοι του Ιάλυσου! (pics + video)

Ο Ιάλυσος μπήκε στο παρκέ με «άγριες» διαθέσεις και φρόντισε από την αρχή να το καταστήσει σαφές. Προηγήθηκε 6-0 και 15-2, καλύπτοντας από νωρίς την επιθυμητή διαφορά (+12). Οι φιλοξενούμενοι πλησίασαν προσωρινά σε 18-14 αλλά οι «ερυθροκίτρινοι» έτρεξαν ένα επιμέρους 10-2 και ξέφυγαν εκ νέου (28-16).

Το ήθελαν περισσότερο οι έφηβοι του Ιάλυσου! (pics + video)

Η ψαλίδα άνοιξε ακόμη περισσότερο στο 3ο δεκάλεπτο με τα τρίποντα των Καϊζερλή, Ντογκούς και Λώλου (έπαιζε με τρία φάουλ) και ξεπέρασε τους 20 πόντους (42-21, 44-23, 46-25).

Το ήθελαν περισσότερο οι έφηβοι του Ιάλυσου! (pics + video)

Μόλις ο Θωμίδης απέσυρε τον Χατζηδημητρίου για λίγες ανάσες, ο Κολοσσός ξεθάρρεψε και κατέβασε τη διαφορά στους 14 (47-33) ενώ στο 34’ πλησίασε και στους 10 (51-41). Ένα τρίποντο «μαχαιριά» του Καϊζερλή (που πανηγυρίστηκε ανάλογα) ήταν η άμεση απάντηση ενώ ο ίδιος «κλείδωσε» με τον ίδιο τρόπο – όχι τη νίκη, γιατί αυτή είχε εξασφαλιστεί, αλλά τη διαφορά που ήθελε η ομάδα του – στο 39’ κάνοντας το 62-43!

Το ήθελαν περισσότερο οι έφηβοι του Ιάλυσου! (pics + video)

Ο Κολοσσός εκτέλεσε έξι βολές στα τελευταία 14’’ (64-50) αλλά ο Λώλος στο ένα δευτερόλεπτο διαμόρφωσε με μία βολή το τελικό αποτέλεσμα, πετώντας σκόπιμα την μπάλα στη δεύτερη για να τελειώσει ο χρόνος.

Άναψαν καπνογόνα στο κλειστό!

Εκπληκτική ατμόσφαιρα επικρατούσε στο κλειστό της Ιαλυσού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου σε ένα ματς εφήβων ήταν αξιομνημόνευτη ωστόσο με τη λήξη οι οπαδοί του Ιάλυσου άναψαν καπνογόνο στη μικρή εξέδρα πίσω από την μπασκέτα, γεμίζοντας καπνούς στο γυμναστήριο.

Το ήθελαν περισσότερο οι έφηβοι του Ιάλυσου! (pics + video)

Ευτυχώς, άνοιξε γρήγορα η πόρτα εξόδου και η ατμόσφαιρα δεν έγινε αποπνικτική ενώ δεν πήρε φωτιά και τίποτα εύφλεκτο…

Δεκάλεπτα: 18-7, 28-18(ημιχρ.), 47-33, 65-50

Διαιτητές: Φάκαρος, Αγγελής

Ιάλυσος (Θωμίδης): Ντογκούς 8(1), Στεργάκης 4, Ποδιώτης 3, Μπόζιτς, Καϊζερλή 21(5), Χατζηδημητρίου 12, Λώλος 17(2).

Κολοσσός (Καλαποδάκης): Μπινιάκου 12, Παπαδόπουλος, Βακιρτζής 2, Ζερβός 4, Κακάς 15(1), Σταύρου 3(1), Δασκαλάκης 10, Χατζηγεωργίου 4.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!