Ρόδος: Μέρα αυτοκριτικής, παραίτηση Παπαστεργίου

Ρόδος: Μέρα αυτοκριτικής, παραίτηση Παπαστεργίου

Ρόδος: Μέρα αυτοκριτικής, παραίτηση Παπαστεργίου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 537 ΦΟΡΕΣ

Την άμεση επιστροφή στις σοβαρές και καλές εμφανίσεις ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του ο Σάββας Ορφανίδης

Μέρα αυτοκριτικής ήταν η χθεσινή για τον προπονητή και τους ποδοσφαιριστές της Ρόδου, οι οποίοι συζήτησαν για περίπου μία ώρα, πριν από την έναρξη της προπόνησής τους, με αφορμή την εικόνα της ομάδας στο παιχνίδι με τον Κλεόβουλο.

Η δυσκολία με την οποία έφτασαν τα «ελάφια» στην κατάκτηση των τριών βαθμών και η επιπολαιότητα που παρουσίασαν σε μεγάλα κομμάτια του παιχνιδιού, κυρίως δε στην τελική προσπάθεια, προβληματίζουν το Σάββα Ορφανίδη, πόσω δε μάλλον από τη στιγμή που δεν είναι η πρώτη φορά τις τελευταίες αγωνιστικές.

Ο τεχνικός των πρωτοπόρων έκανε λόγο για επικίνδυνη χαλάρωση, επανέλαβε πως το πρωτάθλημα δεν έχει κριθεί ακόμα και τόνισε πως οι πάντες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν τη συνέχεια με μεγαλύτερη σοβαρότητα και διάθεση, ώστε να μην βρεθούν μπροστά σε δυσάρεστες εκπλήξεις. Άλλωστε, η προοπτική της κατάκτησης του τίτλου και της ανόδου στη Γ’ Εθνική δεν είναι από μόνη της αρκετή για να φέρει το φίλαθλο κόσμο σε μεγαλύτερους αριθμούς στις εξέδρες του Δημοτικού Σταδίου.

Το ζητούμενο είναι και η προσφορά καλού και ποιοτικού ποδοσφαιρικού θεάματος, κάτι το οποίο οι πρωτοπόροι έχουν υποσχεθεί.
Η προπόνηση έγινε στο βοηθητικό του Δημοτικού Σταδίου (στον ίδιο χώρο θα γίνουν και οι υπόλοιπες της εβδομάδας) και στη διάθεση του Σάββα Ορφανίδη βρέθηκαν οι πάντες, πλην του τραυματία Αντώνη Θεοδοσίου.

Παραίτηση Παπαστεργίου
Χωρίς τον Κώστα Παπαστεργίου θα πορευτεί από εδώ και στο εξής η Ρόδος. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, ο γενικός αρχηγός των «ελαφιών» υπέβαλε και μάλιστα εγγράφως, την παραίτησή του λίγη ώρα μετά το τέλος του σαββατιάτικου αγώνα πρωταθλήματος με τον Κλεόβουλο στο Δημοτικό Στάδιο, για λόγους που τουλάχιστον προς το παρών, δεν έχουν γίνει γνωστοί, καθώς ο ίδιος δεν θέλησε να σχολιάσει το παραμικρό, αρκούμενος στην παρατήρηση πως η απόφασή του είναι οριστική και αμετάκλητη.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας