Η τάπα του Ντέιβις στον Γκιστ!

Η τάπα του Ντέιβις  στον Γκιστ!

Η τάπα του Ντέιβις στον Γκιστ!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 62 ΦΟΡΕΣ

Ο Κολοσσός H Hotels έπαιξε αρκετά καλή άμυνα στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό και τα μονοψήφια νούμερα τριών βασικών σκόρερ των «πρασίνων» είναι ενδεικτικά της προσπάθειας αυτής.

Οι Αντώνης Φώτσης, Νικ Καλάθης και Τζέιμς Γκιστ πέτυχαν όλοι μαζί 14 πόντους έχοντας 1/7, 2/6 και 3/7 σουτ αντίστοιχα ενώ ο Δημήτρης Διαμαντίδης είχε μόλις 4/4 βολές (και 0/4 τρίποντα).

Η κορυφαία ίσως φάση καλής άμυνας από πλευράς γηπεδούχων ήταν η τάπα του Γουίλ Ντέιβις στον Τζέιμς Γκιστ στο 25ο λεπτό της αναμέτρησης. Ήταν φάση για χάι λάιτ και μάλιστα ανέβασε τον φόργουορντ του Κολοσσού στην 3η θέση των μπλοκέρ του πρωταθλήματος με 17 κοψίματα, δύο λιγότερα από τους Χάγκινς (Άρης) και Καββαδά (Αρκαδικός).

Σύμφωνα, μάλιστα, με το στατιστικό αρχείο του ΕΣΑΚΕ, «έπιασε» στην 8η θέση της σχετικής λίστας στην ιστορία του Κολοσσού τον Μπαμπάλε Όσμπι.

Και με δεμένο χέρι
Το αριστερό χέρι του Ντέιβις ήταν σφιχτά δεμένο εδώ και μερικές μέρες εξαιτίας ενός μικρού τραυματισμού στον καρπό και σε ορισμένα σημεία του αγώνα φαινόταν να μην μπορεί να χειριστεί καλά την μπάλα. Έπαιξε λιγότερο από 15 λεπτά αλλά πρόλαβε να σημειώσει εφτά πόντους με 2/2 δίποντα και 3/4 βολές.

Το «στοπ» του Γουίλ Ντέιβις στον Τζέιμς Γκιστ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Το «στοπ» του Γουίλ Ντέιβις στον Τζέιμς Γκιστ (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή