Απονομή τιμητικών επαίνων από την ΕΥΘΥΤΑ

Απονομή τιμητικών επαίνων από την ΕΥΘΥΤΑ

Απονομή τιμητικών επαίνων από την ΕΥΘΥΤΑ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

H Εταιρεία Υποστήριξης Θυμάτων Τροχαίων Ατυχημάτων, (ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ-ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΡΙΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ) και τα μέλη της, θέλοντας να εκφράσουν την ευγνωμοσύνη τους και να επισφραγίσουν τη γόνιμη μέχρι σήμερα συνεργασία με τις Διευθύνσεις εκπαίδευσης, θεωρούν ως στοιχειώδη υποχρέωσή τους να ευχαριστήσουν δημόσια και να επιβραβεύσουν τη συμβολή του χώρου της εκπαίδευσης, στην επιτυχή υλοποίηση των εκπαιδευτικών προγραμμάτων της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ στις σχολικές μονάδες της Δωδεκανήσου για 10 συναπτά έτη.

Η ανακοίνωσή που εκδόθηκε: « Ευχαριστούμε ξεχωριστά τους μαθητές μας που μαζί με τους εκπαιδευτικούς τους τη σχολική χρονιά 2014-15 ανταποκρίθηκαν με μεγάλο ενθουσιασμό στο κάλεσμα της ΕΥΘΥΤΑ ΡΟΔΟΥ, για να συμμετάσχουν στην Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, αφιερωμένη στα παιδιά όλου του κόσμου. Η συμμετοχή ήταν πέρα των προσδοκιών μας και όλα τα έργα των συμμετεχόντων εκτέθηκαν στο Νεστορίδειο Μέλαθρον από 5-29 Μαΐου 2015, όπου το επισκέφθηκαν πολλά σχολεία και πλήθος κόσμου.

Ελπίζουμε στη συνέχιση της συντονισμένης αυτής προσπάθειας, της οποίας μοναδικοί αποδέκτες και ωφελούμενοι είναι οι μαθητές μας, ώστε να απομακρύνουμε το στίγμα της Ευρωπαϊκής χώρας με το μεγαλύτερο αριθμό Θυμάτων Τροχαίων δυστυχημάτων, διαμορφώνοντας ευσυνείδητους μελλοντικούς πολίτες και οδηγούς.

Σαν τελική εκδήλωση σε αυτή την προσπάθεια και τη γόνιμη συνεργασία προσκαλούμε αφενός μεν την εκπαιδευτική κοινότητα (Α/θμια, Β/θμια, Πανεπιστήμιο Αιγαίου, τους εθελοντές φοιτητές) που συμμετείχαν και αφετέρου όλους τους υποστηρικτές (Μ.Μ.Ε, Συνεργαζόμενους Κοινωνικούς Φορείς, Χορηγούς), αυτής της Παγκόσμιας προσπάθειας για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών όλου του κόσμου «SaveKidsLives 2015» , την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 στις 6:00 το απόγευμα, στο Ίδρυμα Υποτροφιών Ρόδου Εμμανουήλ και Μαρίας Σταματίου (Γ. Λαμπράκη 12 -Ρόδος) για να παραλάβουν τους τιμητικούς επαίνους τους».

Διαβάστε ακόμη

"Οι Άθλιοι" του Βίκτωρος Ουγκώ για άλλη μία παράσταση απόψε στο Δημοτικό Θέατρο Ρόδου!

Με επιτυχία διεξήχθη στη Ρόδο το 40ό Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών

Πραγματοποιήθηκε η ημερίδα «Εξαρτήσεις: Αντιμετώπιση και Προκλήσεις στο νησί της Ρόδου»

Έρχεται ξανά η παράσταση «Αθώος ή Ένοχος;» από τη θεατρική ομάδα Theorion

"Η νοσταλγία του Θεού": Μεγάλη Τρίτη-2ο Φεστιβάλ Λατρευτικής Μουσικής

Στον απόηχο του 4ου Μουσικού Φεστιβάλ «Ρόδος: Σταυροδρόμι Πολιτισμών και Συμπράξεων Μουσικών Σχολείων»

«Από τον Λόγο στην Εικόνα...» - Έκθεση μαθητικών εικαστικών έργων

Εκδήλωση για τα 109 χρόνια από τη γενοκτονία των Αρμενίων