ΝΔ: ο περιοδεύων θίασος του Καματερού

ΝΔ: ο περιοδεύων θίασος του Καματερού

ΝΔ: ο περιοδεύων θίασος του Καματερού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 144 ΦΟΡΕΣ

Από την τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας Κω, εκδόθηκε ανακοίνωση εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ηλία Καματερού, στην οποία αναφέρονται τα εξής:
«Παρακολουθώντας τον κύριο Καματερό να περιφέρεται σε κανάλια πανελλαδικής εμβέλειας ξεστομίζοντας ασταθείς κατηγορίες για τους πολίτες του νησιού μας, μας γεννήθηκαν πολλά ερωτήματα.


Καλούμε λοιπόν επίσημα σαν Τοπική Οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στην Κω, τον βουλευτή του Σύριζα, κ. Ηλία Καματερό, επιτέλους να μας πει πως εκφοβίζεται ο κόσμος, με ποιανού λεγόμενα και ποια είναι αυτή η πλειοψηφία του κόσμου που θέλει το hot spot;;;;;;
Κ. Καματερέ πείτε μας ποιοι είναι οι 11 φορείς που διαρκώς λέτε στα κανάλια ότι στηρίζουν το εγχείρημα της κυβέρνησης σας στο νησί μας; Θέλουμε να το γνωρίζουμε εμείς και όλη η κοινωνία (επίσημα πλέον, γιατί το κρυφτούλι φθάνει στο τέλος του πια.)!!

Καταλάβετε επιτέλους ότι τα λεγόμενα σας διαρκώς αμαυρώνουν την φήμη του νησιού μας και προκαλούν διαρκώς την αγανάκτηση του κόσμο. Ένα νησί και οι κάτοικοι του οποίου αν θυμόμαστε καλά σας στήριξε εξαιρετικά στις τελευταίες εκλογές…τώρα πως έγιναν όλοι αυτοί ακροδεξιοί ή υποκινούνται από ακροδεξιές δυνάμεις;

Κ. Καματερέ ή εμείς χάσαμε τα λογικά μας (γιατί άλλα λέτε και άλλα κάνετε εσείς και η κυβέρνησή σας) ή εσείς βαλθήκατε να στείλετε εμάς και όλους τους πολίτες του νησιού στο φρενοκομείο!!
Σας στέλνουμε τους αγωνιστικούς μας χαιρετισμούς (εκφράσεις που έχετε μάθει να χρησιμοποιείτε εσείς και οι σύντροφοί σας) και περιμένουμε απαντήσεις προτού χυθεί και άλλο αίμα με τον εμφύλιο που λόγω των έργων της κυβέρνησής σας έχει ξεσπάσει στο νησί μας».

Διαβάστε ακόμη

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

ΕΚΤΑΚΤΟ: Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου