Στις 19 Φεβρουαρίου το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Στις 19  Φεβρουαρίου  το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Στις 19 Φεβρουαρίου το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 145 ΦΟΡΕΣ

Την άλλη Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου ενώ περί τα τέλη του μηνός με αρχές Μαρτίου προγραμματίζεται να γίνει η ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό του έργου της Δημοτικής Αρχής.

Καταρχήν, όσο αφορά στην τακτική συνεδρίαση της επόμενης Παρασκευής, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον καθώς, εκτός από τα θέματα που θα βρίσκονται στην ημερήσια διάταξη, θα είναι η πρώτη που θα πραγματοποιηθεί μετά την επεισοδιακή, πρώτη, συνεδρίαση του χρόνου που έγινε υπό την προστασία των ΜΑΤ, κάτι το οποίο, ως γνωστόν, προκάλεσε «ξεσηκωμό» σύσσωμης της αντιπολίτευσης η οποία και αποχώρησε.

Η συνεδρίαση, λοιπόν, στις 19 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο εκείνης και αναμένεται με ενδιαφέρον αφού θα είναι ενδεικτική του κλίματος που θα επικρατήσει από εδώ και πέρα στις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Ρόδου.

Εν τω μεταξύ, η απολογιστική συνεδρίαση αρχικά επρόκειτο να γίνει μέσα στον Ιανουάριο, σύμφωνα και με τα όσα είχε πει ο Δήμαρχος κ. Φώτης Χατζηδιάκος.

Όμως, κάτι που οι ημερομηνίες δεν βόλευαν λόγω εξωγενών παραγόντων, κάτι η… “μπαρουτιασμένη” ατμόσφαιρα στο δ.σ. και αναβλήθηκε για τα τέλη του τρέχοντος μηνός το αργότερο αρχές του επόμενου.

Η συνεδρίαση αυτή, η οποία είθισται να προσλαμβάνει πανηγυρικό χαρακτήρα για την εκάστοτε Δημοτική Αρχή, το πιθανότερο είναι ότι θα γίνει Κυριακή και στο πολιτιστικό κέντρο του Νεστορίδειου Μελάθρου.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου