Σταυρίδης: «Έχουμε το δικαίωμα στο όνειρο»

Σταυρίδης: «Έχουμε το δικαίωμα στο όνειρο»

Σταυρίδης: «Έχουμε το δικαίωμα στο όνειρο»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 138 ΦΟΡΕΣ

Ψήφο εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές του δίνει ο προπονητής του Αστέρα Μασσάρων

Ως μία γιορτή, μέσα από την οποία έχουν την ευκαιρία να γράψουν ιστορία, αντιμετωπίζουν ο προπονητής και οι ποδοσφαιριστές του Αστέρα Μασσάρων τον σημερινό ημιτελικό του κυπέλλου «Αυγουστίνος» με αντίπαλο το Διαγόρα.

Ο τεχνικός της ομάδας Σάββας Σταυρίδης, αναγνωρίζει μεν τις δυσκολίες της κόντρας με τους «κυανέρυθρους», παραδεχόμενος πως εκείνοι είναι που ξεκινούν από τη θέση του φαβορί, όμως τονίζει πως ο Αστέρας έχει το δικαίωμα στο όνειρο. Ταυτόχρονα, δίνει, μέσω της δήλωσής του στην «Α.Ρ.», ψήφο εμπιστοσύνης στους ποδοσφαιριστές του:

«Πνευματικά είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Διαγόρας. Είναι καλό για εμάς πάντα να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες ταπεινά. Είμαστε το αουτσάιντερ της αναμέτρησης, όμως εμείς θεωρούμε, πως η ομάδα μας έχει δικαίωμα να ονειρεύεται τον τελικό. Άλλωστε μιλάμε για το θεσμό του κυπέλλου, το θεσμό των εκπλήξεων.

Έχω απεριόριστη εμπιστοσύνη στους ποδοσφαιριστές μου, το όπλο μας είναι η ομοιογένεια και το οικογενειακό κλίμα που έχουμε . Έχοντας αυτή τη βάση, παίζουμε σωστό ποδόσφαιρο. Τέλος, καλούμε τους φιλάθλους να δώσουν το παρών σ’ έναν αγώνα, που χάσουμε κερδίσουμε, είναι γιορτή.»

Στο σημερινό ραντεβού με την ιστορία του, ο Αστέρας Μασσάρων θα παραταχθεί πλήρης, αν ο Στέφανος Νικήτας δεν πονάει, όσο χθες, στη μέση, λόγω κλωτσιάς που δέχθηκε στην τελευταία προπόνηση της ομάδας του.

Οι υπόλοιποι τραυματισμοί έχουν ξεπεραστεί και στη διάθεση του Σάββα Σταυρίδη θα βρίσκονται σήμερα και οι Ερτζάν Κιλασίν, Ηλίας Μπαϊρακτάρης και Γιώργος Πλαγγέντης. Ο έμπειρος επιθετικός ταλαιπωρήθηκε από διάστρεμμα και θα αγωνιστεί φορώντας ειδικό νάρθηκα.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!