Κάθειρξη έξι ετών για κλοπές σε αυτοκίνητα

Κάθειρξη έξι ετών για κλοπές σε αυτοκίνητα

Κάθειρξη έξι ετών για κλοπές σε αυτοκίνητα

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

Από το Μονομελές Εφετείο Κακουργημάτων

Σε κάθειρξη 6 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη καταδικάστηκε από το Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου Κακουργημάτων Κω 35χρονος ο οποίος πριν από έξι χρόνια είχε «ταράξει» τα αυτοκίνητα της Καλύμνου στις κλοπές!

Ο 35χρονος είχε συλληφθεί από αστυνομικούς του Τμήματος Καλύμνου οι οποίοι σε έλεγχο που του είχαν κάνει, είχαν βρει στην κατοχή του και μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.
Η δίκη του 35χρονου έγινε προχθές στο Μονομελές Εφετείο Δωδεκανήσου Κακουργημάτων Κω όπου και κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών με την έφεση να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο 35χρονος φαίνεται πως γενικότερα είχε «αδυναμία» στα αυτοκίνητα, αφού με ένα κλεμμένο ιχ. από το Περιστέρι Αττικής ιδιοκτησίας 41χρονου ημεδαπού, είχε μεταβεί στη περιοχή Αγίου Παντελεήμονα Καλύμνου όπου και παραβίασε τις πόρτες 2 ι.χ. επιβατικών αυτοκινήτων ιδιοκτησίας 43χρονου και 46χρονης, χωρίς όμως να αφαιρέσει κάτι, όμως προκάλεσε σε αυτά υλικές ζημιές.

Στη συνέχεια αφού παραβίασε την πόρτα του αυτοκινήτου 32χρονου αφαίρεσε από αυτό είδη ρουχισμού και υπόδησης συνολικής αξίας 1000 ευρώ. Επίσης παραβίασε την πόρτα του αυτοκινήτου 36χρονου στο οποίο προκάλεσε ζημιές όμως δεν αφαίρεσε κάτι.

Στη συνέχεια παραβίασε το λουκέτο του ψυγείου πρατηρίου υγρών καυσίμων 35χρονου και πήρε από αυτό μπύρες και αναψυκτικά συνολικής αξίας 200 ευρώ. Ακολούθως ο 35χρονος αποπειράθηκε να διαρρήξει αποθήκη σφουγγαριών ιδιοκτησίας 38χρονου, χωρίς όμως και από εκεί να αφαιρέσει κάτι, αλλά μόνο προκάλεσε ζημιές.

Σε έρευνα που έκαναν οι αστυνομικοί στο σπίτι του δράστη βρήκαν μία χρησιμοποιημένη σύριγγα με υπολείμματα ηρωίνης ένα κομμάτι βαμβάκι εμποτισμένο με ηρωίνη και τα είδη ρουχισμού και υπόδησης που είχε αφαιρέσει. Επίσης στο χώρο αποσκευών του οχήματος του δράστη βρέθηκαν συσκευασίες από τα αφαιρεθέντα αναψυκτικά, ενώ όλα τα είδη κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Διαβάστε ακόμη

Καταδικάστηκε 23χρονος για θανατηφόρο τροχαίο στ’ Αφάντου

Κρατούμενος στις φυλακές εντοπίστηκε με μικροποσότητα ναρκωτικών

Συνελήφθη για κλοπή από κατοικία

Με 190 βεγγαλικά στο όχημά του εντοπίστηκε 19χρονος

52χρονη αφαίρεσε χρυσό δακτυλίδι

Ελεύθεροι με όρους οι γονείς του βρέφους που βρήκε τραγικό θάνατο

Αυξάνονται συνεχώς τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας στο νησί μας

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο