Γήπεδο και υγιές ταμείο τα κριτήρια για την Ευρώπη

Γήπεδο και υγιές ταμείο τα κριτήρια για την Ευρώπη

Γήπεδο και υγιές ταμείο τα κριτήρια για την Ευρώπη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 134 ΦΟΡΕΣ

Πολύς λόγος γίνεται αυτές τις μέρες με το θέμα του Basketball Champions League, τις ομοιότητες και τις διαφορές με την Euroleague καθώς και το ποιες ελληνικές ομάδες θα μπορέσουν τελικά να λάβουν μέρος.

Θα ήταν εφικτό, άραγε, να συμμετείχε και ο Κολοσσός H Hotels αν του το επέτρεπαν τα οικονομικά του; Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, Γιώργο Χαλβατζάκη, όχι γιατί μέσα στα κριτήρια των διοργανωτών είναι, φυσικά, το γήπεδο!

Σε δηλώσεις του στο Sport FM τόνισε πως «το βασικό είναι ότι μέσω της βαθμολογικής θέσης δίνεται η δυνατότητα στις ομάδες να συμμετέχουν στην Ευρώπη. Δηλαδή, αν το Ρέθυμνο και ο Απόλλων τερματίσουν τρίτοι ή τέταρτοι, τότε μπορούν να συμμετάσχουν.

Βέβαια, υπάρχουν και προϋποθέσεις όπως είναι το γήπεδο αλλά και να είναι οικονομικά εντάξει.

Οι ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ κλήθηκαν λόγω βαθμολογίας και ονόματος».

Καββαδάς: «Πολύ καλά δουλεμένος ο Κολοσσός»

Εν όψει του σαββατιάτικου αγώνα, ο Έλληνας σέντερ του Αρκαδικού, Βασίλης Καββαδάς μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της νεοφώτιστης ΚΑΕ για τον Κολοσσό και την ανάγκη της ομάδας του για νίκη: «Είμαστε σε δύσκολη βαθμολογική θέση αλλά το κλίμα είναι θετικό. Ειδικότερα μετά τις τελευταίες προσθήκες, η ψυχολογία είναι σε πολύ καλά επίπεδα και προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με τον Κολοσσό, το οποίο είναι κάτι παραπάνω από "τελικός" για εμάς.

Είναι κόντρα σ’ έναν αντίπαλο πολύ καλά δουλεμένο. Ο Κολοσσός είναι χρόνια στην κατηγορία και ξέρει πώς να χειριστεί τέτοια παιχνίδια, ωστόσο η θέληση στο μπάσκετ παίζει μεγάλο ρόλο. Η ανάγκη και το ένστικτο της επιβίωσης θα δουλέψει και θα δώσουμε το 101% των δυνατοτήτων μας για τη νίκη».

Εξάλλου, ο προσεχής αντίπαλος του Κολοσσού έκανε ακόμη μία μεταγραφή καθώς χθες ανακοίνωσε την απόκτηση του Αμερικανού πάουερ φόργουορντ, Τρέιβελ Τζόουνς.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης