Ιάλυσος: Απαραίτητο το τρίποντο με τον Κεραυνό

Ιάλυσος: Απαραίτητο  το τρίποντο με τον Κεραυνό

Ιάλυσος: Απαραίτητο το τρίποντο με τον Κεραυνό

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 133 ΦΟΡΕΣ

Παφιάκης και Φυλακούρης θα είναι οι μόνοι απόντες - Νέος προπονητής τερματοφυλάκων ο Γιάννης Σπανός

Στο τέλος της φτάνει η αγωνιστική απραξία, αλλά και η προετοιμασία του Ιάλυσου, για τον αγώνα της 17ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον 4ο Όμιλο.

Την Κυριακή στις 15.00, έρχεται στο «Οικονομίδειο» η ομάδα του Κεραυνού Γλυφάδας και χρειάζεται απαραίτητα η απαιτούμενη προσοχή, προκειμένου οι «ερυθροκίτρινοι» να επανέλθουν στις νίκες και στην κατάκτηση τριών ακόμα βαθμών.

Ο κυριακάτικος αντίπαλος του Ιάλυσου, βρίσκεται σε δυσχερή βαθμολογική θέση. Είναι στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 12β., που προκύπτουν από 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και 10 ήττες, στους δεκαέξι αγώνες που έχει δώσει μέχρι τώρα.

ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΩΝ
Στο μεταξύ με δεδομένες τις αλλαγές στην τεχνική ηγεσία, ο Ιάλυσος προχώρησε σε ακόμα μία. Οι «ερυθροκίτρινοι» κάλυψαν τη θέση του Νεκτάριου Κουλούμπρη με το Γιάννη Σπανό, ο οποίος θα γυμνάζει τους γκολκίπερ της ομάδας κάθε Τρίτη και Πέμπτη και θα είναι ένας ακόμα από τους συνεργάτες του Γιώργου Σάββενα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι ωστόσο, υπάρχουν ακόμα προβλήματα εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος, αλλά και του τελικού Κυπέλλου.
Μπορεί να αγωνισθούν οι Αντώνης και Παντελής Αθανασίου στον αγώνα με την Γλυφάδα , ωστόσο ο Γιώργος Σάββενας έχει σημειώσει απουσίες στο καρνέ του πάλι από τιμωρίες, αλλά και πιθανόν από τραυματισμούς.

Σάββας Παφιάκης και Μιχάλης Φυλακούρης είναι τιμωρημένοι από κίτρινες κάρτες και δεν θα αγωνισθούν ενώ από πλευράς τραυματιών έχει ήδη ξεκινήσει προετοιμασία ο Παναγιώτης Σπάρταλης, αλλά ο κόουτς της ομάδας είναι εκείνος που θα κρίνει την συμμετοχή του ή όχι.

ΣΦΥΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ
Στον αγώνα της Κυριακής στο «Οικονομίδειο», διαιτητής θα είναι ο Χρήστος Παπαδόπουλος με βοηθούς τους Δαυίδ Πριονά και Προκόπη Τσιφλάκο από την Εύβοια. Παρατηρητής τους θα είναι η κ. Κασκαντήρη από τον Σύνδεσμο Δυτικής Αττικής.

Ο Παντελής Αθανασίου επιστρέφει στον Ιάλυσο μετά από τρεις αγωνιστικές ποινής  (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Παντελής Αθανασίου επιστρέφει στον Ιάλυσο μετά από τρεις αγωνιστικές ποινής (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

Για ένα «διπλό» στη Θεσσαλονίκη μετά την Πάτρα ο Κολοσσός H Hotels Collection…

Για μια θέση στην τριάδα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος στην Καλλιθέα

Νίκη παραμονής θέλει ο Διαγόρας σήμερα

ΕΠΣ Δωδεκανήσου: Οι διαιτητές στα παιχνίδια του τοπικού

Γ’ εθνική – 32η αγωνιστική: Σήμερα ο κύριος όγκος των αγώνων

Οι συμμετοχές για τους «Πιγκουίνους» στους κολυμβητικούς αγώνες της Χαλκίδας

Το νέο σημερινό πρόγραμμα του τοπικού βόλεϊ

Τα… πιτσιρίκια παίζουν μπάσκετ σήμερα