Η κοπή πίτας του ΓΕΛ Αφάντου

Η κοπή πίτας του ΓΕΛ Αφάντου

Η κοπή πίτας του ΓΕΛ Αφάντου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 668 ΦΟΡΕΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του ΓΕΛ Αφάντου με επισημότητα και παρουσία του σεβασμιότατου Μητροπολίτη Ρόδου κ. Κύριλλου πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 11 Φεβρουαρίου η κοπή της πίτας του Λυκείου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης ο αντιδήμαρχος του δήμου Ροδου κ. Σάββας Διακοσταματιου, ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Β/θμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Ρόδου κ. Κορωναίος Ιωάννης, ο Πρόεδρος της σχολικής επιτροπής Α/θμιας εκπαίδευσης Δωδεκανήσου και δημοτικός σύμβουλος κ. Πετράκης Σωτήριος, ο διευθυντής του 3ου δημοτικού σχολείου Αφάντου κ. Διάκου Παναγιώτης, ο πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου Αφάντου «Παναγιά Καθολική» κ. Νικολής Γεώργιος και μέλη του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του ΓΕΛ Αφάντου.


Στον σύντομο λόγο του μετά την τελετή κοπής της βασιλόπιτας ο σεβασμιότατος κ. Κύριλλος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για την ουσία και σημασία της χριστιανικής πίστεως και του διδάγματος του Χριστού όπως επίσης και στην σημασία της εκπαίδευσης ευχόμενος καλή δύναμη και κάθε επιτυχία στους μαθητές και ειδικά σε αυτούς που σύντομα θα έχουν και πανελλήνιες εξετάσεις. Υπήρχε μεγάλος μπουφές με διάφορα εδέσματα τα οποία και πρόσφερε ο δραστήριος σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του Λυκείου Αφάντου.


Μετά την τελετή λήξης της κοπής της βασιλόπιτας ο διευθυντής του Λυκείου κ. Βενετιος Θωμιδης, ξενάγησε τον σεβασμιότατο και την ακολουθία του στους χώρους του λυκείου επεξηγώντας και τις διάφορες δραστηριότητες του ΓΕΛ Αφάντου αποσπώντας και τα συγχαρητήρια του σεβασμιότατου μητροπολίτη μας για την αξιόλογη και πλούσια δραστηριότητα του Λυκείου.

(φωτορεπορτάζ: Γιώργος Νικολής)

Διαβάστε ακόμη

Oλοκλήρωση επιμορφωτικής δράσης για τη διαχείριση παιδιών με Διαταραχή Ελλειματικής Προσοχής ή /και Υπερκινητικότητας - ΔΕΠΥ

Επίσκεψη του Πειραματικού Γυμνασίου στο Εργαστήριο Ψυχολογίας, Παιδαγωγικών Ερευνών και Μέσων

"Μαθαίνω να παίζω -Μαθαίνω να ζω στο Καστελλόριζο"

Διαδικτυακή επιμόρφωση σήμερα το απόγευμα από το 1ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο

Επιτυχής συμμετοχή του 4ου ΓΕ.Λ. στην Οικονομική Ολυμπιάδα

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η διάλεξη «Γεωοικονομία και αλυσίδες παραγωγής» στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου

Ελεονώρα Ζουγανέλη: Αξιοποίηση του λογισμικού του EyeHarp στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Νοτίου Αιγαίου

Υλοποίηση επιμορφωτικού προγράμματος Erasmus+ στη Σεβίλλη από το 3ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου