Απονομή τιμητικών επαίνων από την ΕΥΘΥΤΑ για τη συμμετοχή στην Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Απονομή τιμητικών επαίνων από την ΕΥΘΥΤΑ για τη συμμετοχή στην Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Απονομή τιμητικών επαίνων από την ΕΥΘΥΤΑ για τη συμμετοχή στην Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 179 ΦΟΡΕΣ

Την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου 2016 η ΕΥΘΥΤΑ Ρόδου-Παρατηρητήριο Οδικής Ασφάλειας πραγματοποίησε εκδήλωση απονομής Τιμητικών Επαίνων για τη συμμετοχή και την υποστήριξη φορέων και ατόμων στην Παγκόσμια Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας 4-10 Μαΐου 2015 αφιερωμένη στα παιδιά «SaveKindsLives».

Μεταξύ των τιμηθέντων φορέων ήταν το Πανεπιστήμιο Αιγαίου και η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου όπου και απονεμήθηκε τιμητικό δίπλωμα για τη συμμετοχή πολλών φοιτητών και φοιτητριών σε όλες τις εθελοντικές δράσεις της ΕΥΘΥΤΑ ειδικά με τις επισκέψεις σε σχολεία όλων των βαθμίδων του νησιού για ενημέρωση, όσον αφορά στη διαμόρφωση οδικής παιδείας.

Η κ. Ελένη Καρύδη, Πρόεδρος της ΕΥΘΥΤΑ παρέδωσε το τιμητικό Δίπλωμα Συμμετοχής στον κ. Σπύρο Συρόπουλο, Αναπληρωτή Πρύτανη Διεθνών Συνεργασιών Φοιτητικών Θεμάτων και Θεμάτων Αποφοίτων, ο οποίος παρευρέθηκε στην εκδήλωση ως εκπρόσωπος του Πανεπιστημίου Αιγαίου, ενώ τιμήθηκε και η κ Τσιμπιδάκη Ασημίνα, Επίκουρη Καθηγήτρια του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης για την εθελοντική συμμετοχή της στις δράσεις της ΕΥΘΥΤΑ.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο