Προσωρινά κρατούμενος 30χρονος Ροδίτης με 900 γραμμάρια ηρωίνης

Προσωρινά κρατούμενος 30χρονος Ροδίτης με 900 γραμμάρια ηρωίνης

Προσωρινά κρατούμενος 30χρονος Ροδίτης με 900 γραμμάρια ηρωίνης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 579 ΦΟΡΕΣ

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε χθες το μεσημέρι, αμέσως μετά την απολογία του στην ανακρίτρια Ρόδου και με την σύμφωνη γνώμη της αρμοδίας Εισαγγελέως, ο 30χρονος Ροδίτης που κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή μεγάλης ποσότητας ναρκωτικών.

Ο 3οχρονος Ροδίτης, σύμφωνα με τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στη δικογραφία, συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ρόδου, να παραλαμβάνει από αγροτική περιοχή της Ρόδου, δύο δέματα που περιείχαν περίπου 900 γραμμάρια ηρωίνης!

Ο ίδιος που είναι γνωστός στις διωκτικές αρχές της περιοχής μας καθώς συνελήφθη και παλαιότερα για παράβαση του ίδιου νόμου, εντοπίστηκε μετά την αξιοποίηση πληροφοριών που είχαν οι αστυνομικοί της Δίωξης, οι οποίοι μάλιστα τον είχαν θέσει και σε διακριτική παρακολούθηση.
Έτσι στις 9 Φεβρουαρίου 2016 το βράδυ ο 30χρονος μετέβη με δίκυκλη μοτοσικλέτα σε περιοχή επί της επαρχιακής οδού Κάτω Καλαμώνα – Ψίνθου.

Εκεί άφησε το όχημά του και πήγε σε κοντινό χωράφι από το οποίο και επέστρεψε λίγη ώρα αργότερα.
Τότε οι αστυνομικοί της Δίωξης ακινητοποίησαν τον 30χρονο και σε έλεγχο που του έκαναν βρήκαν να κατέχει δύο συσκευασίες που περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους 892 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 80 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε έρευνα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, και στο σπίτι του 30χρονου όπου και εκεί εντοπίστηκε ένα δεύτερο κινητό τηλέφωνο.

Διαβάστε ακόμη

Επτά άτομα συνέλαβαν οι αστυνομικές αρχές χθες και σήμερα στη Ρόδο

Νέο θρίλερ με τον φαντάρο που βρέθηκε νεκρός στη Ρω το 2018 - «Δεν αυτοκτόνησε, τον δολοφόνησαν» υποστηρίζει η οικογένειά του

Συνελήφθησαν δύο άτομα για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών στην Κάλυμνο

Συνελήφθη ημεδαπός για διακίνηση ναρκωτικών στη Ρόδο

«Έπεσα σε παγίδα», ισχυρίζεται ο 50χρονος αρχαιοφύλακας μουσείου που κατηγορείται για ασέλγεια σε 10χρονο

Δικαιώθηκαν εργαζόμενοι του δήμου Ρόδου

Ελεύθεροι χωρίς όρους αφέθηκαν η μητέρα και οι δύο εκπαιδευτικοί

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του