Μελέτη εφαρμογής για το ακτινοθεραπευτικό τμήμα της Ρόδου

Μελέτη εφαρμογής  για το ακτινοθεραπευτικό τμήμα της Ρόδου

Μελέτη εφαρμογής για το ακτινοθεραπευτικό τμήμα της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 392 ΦΟΡΕΣ

Από ομάδα εθελοντών μεταξύ των οποίων και ο πρώην δήμαρχος Στ. Κουσουρνάς

Ομάδα εθελοντών με τη στήριξη των τεχνικών υπηρεσιών της περιφέρειας, συντάσσει τη μελέτη εφαρμογής με σκοπό τη δημιουργία στο νοσοκομείο της Ρόδου, του ακτινοθεραπευτικού τμήματος για τους καρκινοπαθείς.

Αυτό ανακοίνωσε χτες ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος που ρωτήθηκε σχετικά, κάνοντας γνωστό ότι ανάμεσα σε αυτούς τους εθελοντές είναι και ο τέως δήμαρχος Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.

Όπως είπε ο ίδιος, μελέτη για να γίνει το έργο δεν υπάρχει μέχρι σήμερα. Μόλις συνταχθεί αυτή η μελέτη τότε αμέσως η περιφέρεια θα το δημοπρατήσει. Αναλυτικά για το θέμα ο κ. Χατζημάρκος δήλωσε: «Το ειδικό κοινό αυτού του θέματος, είναι οι οικογένειες που έχουν κάποιο μέλος τους καρκινοπαθή.

Δε μου αρέσει και δεν θα το κάνω ποτέ να παίξω με τον πόνο κάποιων ανθρώπων. Στο ογκολογικό εμείς βρήκαμε μία εγγραφή στο τεχνικό πρόγραμμα και απολύτως τίποτα σε επίπεδο προπαρασκευής της μελέτης.

Κανένας δεν μπορεί να λειτουργεί με έναν τρόπο ανεύθυνο να διαμορφώσει την κοινή γνώμη εναντίον μας ότι εμείς είμαστε αυτοί που σταματάμε το έργο.

Εγώ έχω πει ότι δεν θα σταματήσω να απαντάω στο λαϊκισμό. Όποιος έχει έτοιμη μελέτη εφαρμογής για το ογκολογικό να μας τη φέρει και αύριο το πρωί θα προκηρύξω το έργο.

Τώρα τι γίνεται: οι μόνοι που εργάζονται για το χτίσιμο των μελετών στο ογκολογικό είμαστε εμείς. Δουλεύουν ήδη μηχανικοί οι περισσότεροι εθελοντές ανάμεσα σε αυτούς και ο πρώην δήμαρχος της Ρόδου Στάθης Κουσουρνάς.

Όπου δεν μπορέσουν να προχωρήσουν οι εθελοντές εμείς είμαστε εκεί για να τους βοηθήσουμε. Υπηρετούμε αυτό στόχο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Διαβάστε ακόμη

Εξηγήσεις για το “The Rhodes Co-Lab” ζητά η παράταξη της Χρ. Καραγιάννη

Σε ανακατανομή αρμοδιοτήτων προέβη με Αποφάσεις του ο δήμαρχος Ρόδου

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας