Πολύτιμο βαθμό στην Αρχίπολη πήρε ο Πολυβώτης

Πολύτιμο βαθμό στην Αρχίπολη πήρε ο Πολυβώτης

Πολύτιμο βαθμό στην Αρχίπολη πήρε ο Πολυβώτης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 112 ΦΟΡΕΣ

Αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον Εθνικό, που τελείωσε με 10 παίκτες το παιχνίδι, ενώ αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας Καρπαθάκης με το σφύριγμα της λήξης. Επίθεση από το παίκτη των γηπεδούχων, Χατζηπαυλή δέχθηκε ο διαιτητής Μιχάλης Ράδος

Με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας έφυγε χθες από την Αρχίπολη ο Πολυβώτης, που παλεύει για τη σωτηρία του και το παιχνίδι με το θεωρητικά αδιάφορο Εθνικό, για την 14η αγωνιστική στον α’ όμιλο της Β’ Κατηγορίας.

Οι Αρχιπολενοί προηγήθηκαν στο 5’ με σουτ του Μπέρδη και ο Πολυβώτης ισοφάρισε στο 10’ χάρις σε ωραίο πλασέ του Βασίλη Δ. Χατζηνικολάου. Παρόλα αυτά, ο Εθνικός μπήκε και πάλι μπροστά στο σκορ με τον Μπεγκάσι και το σουτ του στο 60’, αλλά ο Προκόπης Χαρτοφύλλης, ύστερα από σέντρα του Γιάννη Σφακιανού έκανε το ψηλοκρεμαστό πλασέ και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 2-2, στην αμέσως επόμενη φάση.

Στο 72’ ο Χατζηνικόλας για τους γηπεδούχους αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα για έντονη διαμαρτυρία προς το βοηθό διαιτητή. Μετά το τέλος του αγώνα ο Καρπαθάκης αντίκρισε την απευθείας κόκκινη κάρτα για εξύβριση προς το διαιτητή Μιχάλη Ράδο.

Εκείνη τη στιγμή ο ποδοσφαιριστής Χατζηπαυλής που βρισκόταν στην κερκίδα και δεν ήταν αναγραμμένος στο φύλλο αγώνος, μπήκε στον αγωνιστικό χώρο χτύπησε το διαιτητή, κάτι που σημειώθηκε και κινδυνεύει πλέον με βαριά τιμωρία.
Διαιτητής ήταν ο Μιχάλης Ράδος με βοηθούς τον Ορφανό και τη Βασιλείου.

Εθνικός: Καρπαθάκης, Μπαρμπαντώνης, Γιαννιού, Μπέρδης (73’ Κουφός), Μπόσινας, Μανέττας (60’ Βαρέλης), Χατζηνικόλας, Μαυριός (74’ Κουτσουμπάρης), Αλευρόπουλος, Κρεκούκιας, Μπεγκάσι.

Πολυβώτης: Ορσάρης, Χατζηνικολάου ΒΚ., Καρακωνσταντίνου, Παπαδάκης (60’ Σφακιανός Α.), Σπυράκης, Χασαπλαδάκης (75’ Καραγιάννης), Φωτεινής, Χατζηνικολάου ΒΔ., Κακιάς (90’ Χατζηνικολάου Ν.), Σφακιανός Ι., Χαρτοφύλλης Π.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας