Κλείνουν τη ΔΟΥ  Ρόδου οι αγρότες την Τρίτη

Κλείνουν τη ΔΟΥ  Ρόδου οι αγρότες την Τρίτη

Κλείνουν τη ΔΟΥ  Ρόδου οι αγρότες την Τρίτη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 512 ΦΟΡΕΣ

Σκληραίνουν τη στάση τους

Ο αγώνας για την δικαίωση των αιτημάτων του αγροτικού κόσμου συνεχίζεται και στην Ρόδο. Οι αγρότες της περιοχής μας αποφάσισαν την ερχόμενη Τρίτη 16 Φεβρουαρίου το πρωί να αποκλείσουν με τα τρακτέρ τους και την Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία της Ρόδου.

Ειδικότερα όπως έγινε γνωστό, το συντονιστικό των αγροτών είχε αρχικά αποφασίσει να αποκλείσει την Τετάρτη το πρωί το κτήριο που συστεγάζονται αρκετές υπηρεσίες, όπως η Εφορία, η Κτηνιατρική Υπηρεσία και το γραφείο του αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα, όμως άλλαξε η αρχική τους απόφαση και το επισπεύδουν κατά μια ημέρα.

Έτσι μετά τον αποκλεισμό του κέντρου της Ρόδου για αρκετές ημέρες και του κόμβου των Κολυμπίων προχθές, μεθαύριο θα βρίσκονται έξω από το κτήριο της ΔΟΥ Ρόδου για να διαδηλώσουν για μια ακόμη φορά κατά της οικονομικής τους εξόντωσης μέσω των προωθούμενων κυβερνητικών πολιτικών.

Υπενθυμίζεται ότι τα βασικότερα σημεία στα οποία αντιδρούν οι αγρότες και της περιοχής μας, είναι το ασφαλιστικό, αφού επιχειρείται να αυξηθούν οι εισφορές και συνάμα να παραμείνουν πολύ χαμηλά οι συντάξεις, αλλά και το φορολογικό, καθώς μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα θα γίνει διαδοχική αύξηση της φορολογίας των αγροτών και αναμένεται να φτάσει στο 26% από 13% που ήταν μέχρι το 2014 και μάλιστα με 100% προκαταβολή φόρου για το επόμενο έτος.

Όλα τα παραπάνω θεωρούν πως είναι δυσβάσταχτα οικονομικά μέτρα για τον ήδη κορεσμένο αγροτικό τομέα και οδηγούν στην πλήρη καταρράκωση και αποσάθρωσή του στην Ελλάδα.

Διαβάστε ακόμη

Μετά από ερώτηση Νικητιάδη στη Βουλή διαφαίνεται λύση για τους οικοπεδούχους στο Χαράκι

Μνημόνιο Συνεργασίας για θέματα Πολιτικής Προστασίας μεταξύ του Δήμου Ρόδου και της ΚΤΕΛ Ρόδου Α.Ε.

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα "Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης" της ΕΣΗΕΠΗΝ