Mάχη με τα σκουπίδια δίνουν στον Αρχάγγελο

Mάχη με τα σκουπίδια  δίνουν στον Αρχάγγελο

Mάχη με τα σκουπίδια δίνουν στον Αρχάγγελο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 613 ΦΟΡΕΣ

Να υπάρχει έλεγχος και εποπτεία ζητούν οι κάτοικοι

Σημαντικά είναι τα προβλήματα που προκύπτουν στην ευρύτερη περιοχή του Αρχαγγέλου, όπου στην παλιά χωματερή που κανονικά θα έπρεπε να είχε κλείσει, εξακολουθεί να υπάρχει εναπόθεση και φόρτωση, απορριμμάτων παντός είδους.

Για το γεγονός υπήρξαν χθες έντονες διαμαρτυρίες από κατοίκους της περιοχής, ενώ το ζήτημα έχει απασχολήσει πολλές φορές και το τοπικό συμβούλιο του Αρχαγγέλου και την αρμόδια υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου της Ρόδου.

Μιλώντας χθες στη «Ροδιακή» ο πρόεδρος της Δημοτικής Ενότητας Αρχαγγέλου κ. Αργύρης Αργυρού, σημείωσε μεταξύ των άλλων, ότι τόσο ο ίδιος όσο και οι υπηρεσίες του δήμου, δίνουν καθημερινά μάχη, να ελέγξουν το ζήτημα της παράνομης εναπόθεσης σκουπιδιών, από την Μαλώνα – Μάσσαρι έως και την Αρχάγγελο και έχουν ζητήσει την συνδρομή και άλλων υπηρεσιών και φορέων για να κλείσει αυτή η ανοιχτή πληγή.

«Η κατάσταση σε ότι αφορά την παράνομη εναπόθεση σκουπιδιών, μπαζών κλπ – είπε ο κ. Αργυρού, αποτελεί μεγάλη πληγή για τον τόπο μας. Μαζεύουμε από ψυγεία, κουζίνες μέχρι και σαλόνια κάτω από τα γεφύρια και τους ποταμούς. Δίνουμε μια διέξοδο σε όσους έχουν άχρηστα υλικά να τα εναποθέτουν στο σημείο της παλιάς χωματερής και στη συνέχεια να τα μεταφέρουμε εμείς. Έτσι είναι κάπως ελεγχόμενο.»

Σε ότι αφορά την κατάσταση των σκουπιδιών, υπογράμμισε ότι η παραμονή τους στην παλιά χωματερή προς Στεγνά, είναι προσωρινή και ότι τα σκουπίδια μεταφέρονται την ίδια μέρα ή την επόμενη στον ΧΥΤΑ.

Στον ίδιο χώρο υπάρχουν και παλιά φορτηγά αυτοκίνητα του δήμου τα οποία είναι ακινητοποιημένα εδώ και χρόνια και για τα οποία δρομολογείται διαδικασία μεταφοράς τους.

Διαβάστε ακόμη

Συλλυπητήρια δήλωση του Γιάννη Παππά για την απώλεια του Κώστα Κωτικώστα

Αλ. Κολιάδης: Ας μην μας κουνάνε το δάχτυλο και ας μην επικαλούνται τη Δημοκρατία αυτοί που έξι μήνες τώρα αρνούνται να αποδεχτούν τη λαϊκή ετυμηγορία

Επίσκεψη γυναικών από το Κέντρο Ημερήσιας Απασχόλησης «Κορωνίς»

Ν. Γερονικόλας: Περί πολιτικής ηθικής

Απεργία δικαστικών υπαλλήλων στις 24 Απριλίου

Μαθήματα πυρόσβεσης σε εθελοντές για λήψη πιστοποίησης στη Ρόδο

Να καθαριστούν τα οικόπεδα ζητά η κοινότητα Σορωνής

Ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς Ν. Δωδεκανήσου για την καταγγελία σεξουαλικής παρενόχλησης στη Νίσυρο