Ο Ιάλυσος φιλοξενεί σήμερα στις 15.00 την ομάδα της Γλυφάδας και τον ενδιαφέρει μόνο το τρίποντο

Ο Ιάλυσος φιλοξενεί  σήμερα στις 15.00 την ομάδα της Γλυφάδας και τον ενδιαφέρει μόνο  το τρίποντο

Ο Ιάλυσος φιλοξενεί σήμερα στις 15.00 την ομάδα της Γλυφάδας και τον ενδιαφέρει μόνο το τρίποντο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 240 ΦΟΡΕΣ

Καθοριστική για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, θεωρείται η σημερινή αγωνιστική για τον Ιάλυσο. Οι «ερυθροκίτρινοι» στα πλαίσια της 17ης αγωνιστικής, αντιμετωπίζουν στις 15.00 στο «Οικονομίδειο» την ομάδα της Γλυφάδας, και χρειάζονται μόνο τη νίκη.

Η ενδεχόμενη επιτυχία, θα αποφέρει όχι μόνο βαθμολογικό όφελος, αλλά και τόνωση ψυχολογική εν όψει της δύσκολης συνέχειας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Ο Ιάλυσος έχοντας το Γιώργο Σάββενα στο τιμόνι του, ο οποίος γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα όχι μόνο στην ομάδα αλλά και στην Κατηγορία, θα επιδιώξει να κάνει το καλύτερο δυνατό αγωνιστικά, αφού οι τελευταίες αλλαγές έχουν φέρει καλύτερη ατμόσφαιρα στην ομάδα και στα αποδυτήρια.

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε χθες εν όψει του σημερινού αγώνα, με το Γιώργο Σαββενα να ασχολείται περισσότερο με την τακτική που θα ακολουθήσει η ομάδα του ενώ μετά το τέλος της προπόνησης ανακοίνωσε τους είκοσι διαθέσιμους για το σημερινό παιχνίδι που είναι οι Λουτριώτης, Χειμωνέττος Α., Σταυλάς, Λύρας, Χειμωνέττος Κ., Αθανασίου Π., Παπαδημήτρης, Καμβύσης, Ρεκλείτης, Καρπαθάκης, Αθανασίου Α., Μαρίνου, Φονσέκα, Μαθιός, Χατζηκοσμάς, Κοιλιάρας, Σπάρταλης, Κοκκίνης, Σαββούλης, Πλύγκος.

Οι πάντες είναι σε καλή κατάσταση με τον κόουτς του Ιάλυσου να μην έχει στη διάθεση του για τον σημερινό αγώνα τον νεοαποκτηθέντα Κορνελάτο και τους τιμωρημένους Παφιάκη και Φυλακούρη.
Αντιθέτως θα έχει τους δυο μέχρι πρότινος τραυματίες, που ακολουθούσαν ατομικό πρόγραμμα, Παναγιώτη Σπάρταλη και Γιώργο Κοκκίνη.
Και οι δυο μπήκαν μέσα στην εβδομάδα σε κανονικούς ρυθμούς και είναι έτοιμοι να αγωνιστούν.

Το ευχάριστο επίσης για τον Γιώργο Σαββενα, είναι πώς μπορούν να παίξουν οι Παντελής και Αντώνης Αθανασίου. Και οι δυο εξέτισαν την ποινή τους, ενώ ο δεύτερος δεν αποκλείεται να κάνει ντεμπούτο στο ματς , προερχόμενος από τον Αχαρναϊκό.

Είναι επίσης περιττό να σημειωθεί πώς ο κόσμος της ομάδας πρέπει να δώσει βροντερό παρών στο «Οικονομίδειο» μιας και ο Ιάλυσος θέλει την στήριξη του δωδέκατου παίκτη περισσότερο από κάθε άλλη φορά στην παρούσα φάση.

Η 17Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Το πρόγραμμα των σημερινών αγώνων της 17ης αγωνιστικής για τον 4ο Ομιλο της Γ΄Εθνικής έχει ως εξής:
Κυανούς Αστέρας Βάρης- ΠΑΟ Κρουσσώνα
Ιάλυσος- Κεραυνός Γλυφάδας
Επισκοπή- Κηφισιά ΑΕ
ΟΦΗ-Ηράκλειο
Ηλυσιακός- Ιωνικός

ΑΟ Τραχώνων Αλίμου- Τριγλία Ραφήνας
Φωστήρας –Ατρόμητος Π.
Εθνικός Π.- Ερμής Ζωνιανών

Ο Κάτε Φονσέκα είναι στις επιλογές του Γιώργου Σάββενα για το σημερινό παιχνίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)Ο Κάτε Φονσέκα είναι στις επιλογές του Γιώργου Σάββενα για το σημερινό παιχνίδι (ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ)

Διαβάστε ακόμη

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!

Όρια για το Πανελλήνιο από τους κολυμβητές του «Ροδίων Άθλησις»

Ταλέντο αλλά και θέληση από τα παιδιά του τμήματος καλλιτεχνικής κολύμβησης των «Πιγκουίνων»