Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ατσικνούδας στην Κρεμαστή

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ατσικνούδας στην Κρεμαστή

Αρνητικός πρωταγωνιστής ο Ατσικνούδας στην Κρεμαστή

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 331 ΦΟΡΕΣ

Με πολλές λάθος αποφάσεις εις βάρος της ομάδας της Κρεμαστής, που γνώρισε την ήττα από τον Αστέρα Μ. με 1-0, ενώ τελείωσε το ματς με εννέα παίκτες

Παραδείσι.
Σ’ ένα παιχνίδι που είχε αρνητικό πρωταγωνιστή το διαιτητή, Δημήτρη Ατσικνούδα, ο Αστέρας Μασσάρων σημείωσε σημαντική νίκη μέσα στην Κρεμαστή του Φοίβου με 1-0, με τους γηπεδούχους να τελειώνουν το ματς με εννέα παίκτες, αλλά και χωρίς το νέο τεχνικό της ομάδας Μιχάλη Πολιά, που αποβλήθηκε από τον πάγκο του, γιατί διαμαρτυρήθηκε σε απόφαση του. Ο αγώνας ξεκίνησε με τους καλύτερους «οιωνούς», με τις δυο ομάδες να θέλουν να επιβάλουν τον ρυθμό τους και να φτάσουν στο γκολ, αλλά να μένουν μακριά από τον βαθμό δημιουργικότητας που επιθυμούσαν.

Μοιραία λοιπόν το 0-0 παρέμεινε στο α΄ μέρος, αλλά στο β΄ την έκβαση του αγώνα αλλά και τις έντονες διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Φοίβου, τις καθόρισαν οι αποφάσεις του διαιτητή κ. Ατσικνούδα, σε ένα ήσυχο κατά τ’ άλλα παιχνίδι και χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον.

ΚΑΙΡΙΑ ΛΑΘΗ
Ο Δημήτρης Ατσικνούδας με τις αποφάσεις του αδίκησε -σε όλες- τον γηπεδούχο που δικαιολογημένα φωνάζει για τα εις βάρος του λάθη. Πιο συγκεκριμένα:
50΄Ο Κουδούνης θα μπει στην περιοχή θα γυρίσει τη μπάλα στο πέναλτι κι εκεί θα συγκρουστούν ο Τόππος με τον Χ. Κιλασίν και θα πέσουν στο έδαφος. Η μπάλα θα στρωθεί στο Δράκο που την έστειλε στα δίχτυα. Προς γενική κατάπληξη όμως ο κ. Ατσικνούδας ακύρωσε το γκολ βγάζοντας κίτρινη κάρτα στον Δράκο.

55΄Εχοντας δει την πρώτη κίτρινη κάρτα στην προηγούμενη φάση ο Δράκος, μάρκαρε στη μεσαία γραμμή τον Νικήτα, με αποτέλεσμα να δει τη δεύτερη κίτρινη κάρτα του κ. Ατσικνούδα κι ο Φοίβος να μείνει με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο.
61΄Ο Κουδούνης δέχεται αντικανονικό μαρκάρισμα στον χώρο της μεσαίας γραμμής κι ο κ. Ατσικνούδας δεν σφυρίζει το φάουλ. Το γεγονός κάνει έξαλλο τον Μιχάλη Πολιά που με εντολή του διαιτητή απομακρύνεται από τον αγωνιστικό χώρο.

64΄Ο Αστέρας Μασσάρων σε μια όμορφη ομολογουμένως επιθετική ενέργεια των παικτών του ανοίγει το σκορ. Ο Νικήτας βγάζει την κάθετη στον Πλαγγέντη Ε., εκείνος από πολύ δύσκολη θέση θα νικήσει τον Ματακάκη και θα σημειώσει με δυνατό διαγώνιο σουτ το 0-1.

67΄Ο Μαϊλης θα πιάσει δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής με την μπάλα να κατευθύνεται προς την εστία. Ο Κιλασίν Χ. θα τη διώξει εκτός αγωνιστικού χώρου με το χέρι, αλλά ο κ. Ατσικνούδας μετέτρεψε το πέναλτι σε …κόρνερ.
80΄Ο Φοίβος έμεινε και με εννέα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο καθώς στο λεπτό αυτό αποβάλλεται με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κοντόγιαννος.

ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ
Όλα αυτά προκάλεσαν τις έντονες διαμαρτυρίες των Διοικούντων αλλά και του φίλαθλου κοινού της ομάδας του Φοίβου, που περικύκλωσαν τ’ αποδυτήρια των διαιτητών «φωνάζοντας» κύρια κατά του διαιτητή, αφού οι δυο βοηθοί του ήταν καλοί σε γενικές γραμμές. Μάλιστα για να εκτονωθεί γρηγορότερα από το αναμενόμενο η κατάσταση πήγε στο γήπεδο της Κρεμαστής περιπολικό, για να πάρει από τα αποδυτήρια τον κ. Ατσικνούδα.

Από τον Φοίβο καλύτεροι ήταν οι Μαϊλης, Αργέντης και ο Κουδούνης όσο έπαιξε. Από τον Αστέρα που έκανε το καθήκον του, άρεσαν οι Νικήτας, Πλαγγέντης και ο Κιλασίν Χ.
Η διοίκηση του Φοίβου, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ετοιμάσει ανακοίνωση για τον διαιτητή, ζητώντας να μην διευθύνει ξανά αγώνα του Φοίβου τουλάχιστον μέχρι τέλους της περιόδου.

Οι ομάδες:
ΦΟΙΒΟΣ: Ματακάκης, Αργέντης, Ντόστι, Μήτρου, Φελεγκάκης, Μαϊλης , Κοντόγιαννος, Φτάκλας (65΄Τσουκαλάς), Δράκος, Παλάζης (80΄Δανάς), Κουδούνης (78΄Παντελίδης).
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣ: Τόππος, Χατζημανώλης (88΄Κούτρης), Διονυσιακόπουλος, Κιλασίν Χ., Κιλασίν Ε., Μπαϊρακτάρης, Νικήτας Στ., Λούπος (70΄Μπάρτζος), Πλαγγέντης Ε., Αλιάϊ (56΄Φλώρος), Πατσιαούρας

Κιλασίν Χ. και Τόππος συγκρούσθηκαν μεταξύ τους κι ο διαιτητής Ατσικνούδας, προς έκπληξη έδωσε επιθετικό φάουλ ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡΚιλασίν Χ. και Τόππος συγκρούσθηκαν μεταξύ τους κι ο διαιτητής Ατσικνούδας, προς έκπληξη έδωσε επιθετικό φάουλ ΦΩΤΟ ΒΙΚΤΩΡ

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο