Σήμερα η γενική συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ

Σήμερα η γενική συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ

Σήμερα η γενική συνέλευση του ΠΡΟΤΟΥΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 144 ΦΟΡΕΣ

Όποιοι συμμετέχουν στον ΠΡΟΤΟΥΡ θα πρέπει και να συμβάλλουν, διαμηνύει ο Αντιδήμαρχος και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού, κ. Γιώργος Πόκκιας, με αφορμή τη σημερινή, εξ αναβολής, γενική συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί στις 12:00 το μεσημέρι, με κυρίαρχο θέμα την ψήφιση του νέου καταστατικού του.

Δήλωσε, συγκεκριμένα, ο κ. Πόκκιας: «Θα είναι ένα καταστατικό, πια, του ΠΡΟΤΟΥΡ που θα είναι ανοιχτό σε όλους τους φορείς του τουρισμού να συμμετάσχουν, άρα και να συμβάλλουν. Ο ΠΡΟΤΟΥΡ πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει και να παίζει το σημαντικό του ρόλο αλλά πρέπει να είμαστε ξεκάθαροι ότι, όποιοι συμμετέχουν, όποιοι επωφελούνται θα πρέπει να έχουν και συμβολή.

Δεν γίνεται να πληρώνει μόνο ο Δήμος και να ασκούν την πολιτική κάποιοι άλλοι. Αυτά τα έχουμε συζητήσει, αυτά θα ξεκαθαριστούν από το νέο καταστατικό όπου θα είναι ξεκάθαρος ο ρόλος του καθενός. Και βεβαίως είμαστε ανοιχτοί, επαναλαμβάνω, σε όσους θέλουν να συμμετάσχουν. Είναι κορυφαίος θεσμός τουριστικής προβολής, είναι ο κορυφαίος θεσμός για τον τουρισμό του νησιού μας, πρέπει να τον κρατήσουμε, πρέπει να τον ενισχύσουμε, πρέπει να τον διαφυλάξουμε αλλά πρέπει και να συμβάλλουμε όλοι στο να υπάρχει και να είναι ισχυρός».

Υπενθυμίζεται ότι η γ.σ. του ΠΡΟΤΟΥΡ είχε αναβληθεί επειδή εκφράστηκαν κάποιες ενστάσεις σε ορισμένα άρθρα του καταστατικού που προτείνει ο Δήμος της Ρόδου και τώρα επανέρχεται μετά τις τροποποιήσεις που έγιναν ενώ το θέμα υπάρχει και στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου σήμερα το βράδυ.

Διαβάστε ακόμη

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου