Προθεσμία μέχρι τις 25 Μαρτίου για τις εργασίες στο Φαληράκι

Προθεσμία μέχρι τις 25 Μαρτίου για τις εργασίες στο Φαληράκι

Προθεσμία μέχρι τις 25 Μαρτίου για τις εργασίες στο Φαληράκι

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 418 ΦΟΡΕΣ

Από τον πρόεδρο της δημοτικής κοινότητας Καλυθιών

Προθεσμία μέχρι τις 25 Μαρτίου για να ολοκληρώσουν κάθε είδους ανακαίνιση και ετοιμασίες ενόψει της έναρξης της τουριστικής περιόδου, έδωσε ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Καλυθιών στους καταστηματάρχες και στους επαγγελματίες του Φαληρακίου.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Μιχάλης Καφετζής τις προηγούμενες ημέρες πραγματοποίησε αυτοψία στην περιοχή, όπου διαπίστωσε τα προβλήματα και τις εκκρεμότητες που υπάρχουν, ενημερώνοντας παράλληλα για ορισμένες «κόκκινες γραμμές» που έχουν τεθεί ώστε να είναι όλα έτοιμα όταν φτάσουν οι πρώτοι επισκέπτες στη Ρόδο.

Σύμφωνα με το παραπάνω σκεπτικό οι τουρίστες που θα έρθουν την 1η Απριλίου για τις διακοπές τους στο Φαληράκι, δεν θα πρέπει να αντικρίσουν για μια ακόμη χρονιά μπάζα, λάσπες, σκουπίδια και εργάτες σε εμφανή σημεία να εκτελούν εργασίες, δίνοντας την εντύπωση ότι δεν είναι έτοιμοι για την υποδοχή τους.

«Οι καταστηματάρχες θα πρέπει να καταλάβουν ότι θα πρέπει να βοηθήσουν κι αυτοί το έργο μας. Ο δήμος Ρόδου θα φροντίσει για την καθαριότητα της περιοχής, αλλά η έναρξη της σεζόν δεν θα πρέπει να βρει απροετοίμαστους τους επαγγελματίες», τόνισε μιλώντας στην «Ροδιακή» ο πρόεδρος των Καλυθιών Μιχάλης Καφετζής και συνέχισε: «Αυτό φυσικά δεν σημαίνει ότι και εμείς πρέπει να εφησυχάσουμε. Πρέπει να τονίσω ότι και η Κοινότητα από την πλευρά της θα πρέπει να είναι εξίσου έτοιμη μέχρι την 1η Απριλίου».

Για τον λόγο αυτό μάλιστα, αύριο Δευτέρα πενταμελές κλιμάκιο από την Δημοτική Κοινότητα Καλυθιών θα βρίσκεται στο Φαληράκι για να καταγράψει τα προβλήματα και τις ελλείψεις που υπάρχουν, ώστε να γνωρίζουν που θα πρέπει να εστιάσουν για την δημιουργία την καλύτερης δυνατής εικόνας για τον οικισμό.

Τέλος όπως διευκρινίστηκε, όσοι καταστηματάρχες δεν είναι έτοιμοι έως τις 25 Μαρτίου και δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις θα επιβληθούν πρόστιμα όπως προβλέπεται από τον σχετικό νόμο.

Διαβάστε ακόμη

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη

Τάξη στην είσοδο της Ακαντιάς θα βάλει ο δήμος και το Λιμενικό Ταμείο Ν. Δωδ/σου

Ν. Φαραντούρης: Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ να αναδειχθούν οι δυνατότητες των νησιών

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης