Καλές θέσεις για τον Έλαφο στο «ΜΤΒ Βιλλανόβα»

Καλές θέσεις για τον  Έλαφο  στο «ΜΤΒ Βιλλανόβα»

Καλές θέσεις για τον Έλαφο στο «ΜΤΒ Βιλλανόβα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 130 ΦΟΡΕΣ

Οι μικροί αθλητές του, απέδειξαν πως συνεχώς βελτιώνονται

Αν και οι περισσότεροι αθλητές της ποδηλασίας αυτό το διάστημα βρίσκονται ακόμα στο μέσο περίπου της προετοιμασίας τους, συμμετείχαν στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας του Άθλου με την ονομασία «Βιλλανόβα» στο Παραδείσι την περασμένη Κυριακή.

Η αποστολή του Έλαφου, αποτελούμενη από παιδιά της ανάπτυξης τα πήγε πολύ καλά και όλοι όσοι έλαβαν μέρος απέδειξαν πως συνεχώς εξελίσσονται για να έχουν ακόμα σημαντικότερα αποτελέσματα στο κοντινό μέλλον.

Η ανακοίνωση του Έλαφου για τον αγώνα:
«Με έξι αθλητές ξεκίνησε τη φετινή αγωνιστική χρονιά του ο Έλαφος στον αγώνα ΜΤΒ που διοργάνωσε με απόλυτη επιτυχία ο Άθλος Παραδείσιου! Ο Έλαφος συμμετείχε στην κατηγορία Παίδων με τρεις αθλητές: τους Ζαννάκη Εμμανουήλ, Θανάση Παπαδόπουλο, και Χατζηνικόλα Ιωάννη.

Αν και είναι νωρίς για αγώνες, αφού οι αθλητές βρίσκονται ακόμη στην μέση περίπου της προετοιμασία τους, έδειξαν πολύ καλά στοιχεία για την πορεία τους στην αγωνιστική σεζόν που έρχεται.

Ο Εμμανουήλ Ζαννάκης πήρε στο τελικό σπριντ την 2η θέση, ο Ιωάννης Χατζηνικόλας την 7η, και ο Θανάσης Παπαδόπουλος 9η θέση. Στην κατηγορία μίνι μικρά αγόρια, ο Μονδάνος στο πρώτο του ποδηλατικό αγώνα πλατσαρίστηκε στην πρώτη 12αδα (δεν έχουμε αυτή την στιγμή τα επίσημα αποτελέσματα).

Στα μίνι μικρά κορίτσια τα δύο νέα αστεράκια της ομάδας μας, στον πρώτο τους αγώνα τα κατάφεραν περίφημα, αφού η Μαρία Αντωνίου πήρε τη 2η θέση και η Βασίλεια Φωκιανού την 3η θέση. Το ΔΣ συγχαρεί όλους τους αθλητές και τον προπονητή και εύχεται καλή επιτυχία και στο τοπικό πρωτάθλημα ΜΤΒ το άλλο σαββατοκύριακο!

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή