Συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα οι συναντήσεις του Δημάρχου Ρόδου με tour operator στο Βερολίνο

Συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα οι συναντήσεις του Δημάρχου Ρόδου με tour operator στο Βερολίνο

Συνεχίστηκαν για τρίτη ημέρα οι συναντήσεις του Δημάρχου Ρόδου με tour operator στο Βερολίνο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 150 ΦΟΡΕΣ

Για τρίτη μέρα συνεχίστηκαν οι συναντήσεις του Δημάρχου Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκου με εκπροσώπους των tour operators και εκπροσώπους της τουριστικής αγοράς στην Διεθνή Έκθεση του Βερολίνου.

Χθες αργά το απόγευμα το περίπτερο της Ρόδου επισκέφθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Παγκόσμιου Οργανισμού Τουρισμού κ. Taleb Rafai συνοδευόμενος από την υπουργό τουρισμού κα Έλενα Κουντουρά, ο οποίος παρουσίασε την Ρόδο ως το πιο ωραίο νησί της Μεσογείου, το οποίο είχε επισκεφθεί κατά το παρελθόν. Ο Δήμαρχος είχε συναντηθεί μαζί του στο Forum των Δημάρχων στην πόλη Zhenghou της Κίνας τον Νοέμβριο ‘ 2014 και τον προσκάλεσε να επισκεφθεί ξανά το νησί μας.

Σήμερα, ο Δήμαρχος συναντήθηκε με τουριστικούς πράκτορες, ενώ επισκέφθηκε το περίπτερο της Γερμανικής εταιρείας Fraport και συναντήθηκε με ανώτατο στέλεχος το οποίο είχε πρόσφατα επισκεφθεί την Ρόδο. Η συζήτηση επικεντρώθηκε στο θέμα των όρων της σύμβασης και στις ανάγκες άμεσων παρεμβάσεων κατά προτεραιότητα στο αεροδρόμιο Διαγόρας Ρόδου.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την αισιοδοξία του για την τουριστική πορεία του νησιού μας, αφού τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την ITB , σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία είναι θετικά και αυτό οφείλεται στην σοβαρή προσπάθεια όλων των φορέων που παρευρίσκονται στην έκθεση για την προβολή και προώθηση της Ρόδου, τονίζοντας ότι η Ρόδος έχει εξασφαλίσει συνθήκες ασφάλειας και την καλύτερη δυνατή εικόνα της πόλης μας για τους επισκέπτες.

Διαβάστε ακόμη

110 πτήσεις τσάρτερ το Σαββατοκύριακο 20-21 Απριλίου στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Χιλιάδες Τούρκοι τουρίστες στη Ρόδο

Ασπρονήσια: Οι εξωτικές νησίδες του Ανατολικού Αιγαίου στα ανατολικά των Λειψών που μαγεύουν τους επισκέπτες

TUI: Με νέα πρωτοβουλία υποστηρίζει 500 Έλληνες παραγωγούς σε Ρόδο και Κρήτη

Τεράστιο ενδιαφέρον για το Rodos Week στα βρετανικά ΜΜΕ

Γ. Κάππα: Η σεζόν στη Ρόδο έχει ξεκινήσει με ικανοποιητικά στοιχεία

Συνεχείς ακυρώσεις στα νησιά από επαγγελματικά θαλαμηγά σκάφη

Γ. Χατζημάρκος: Ιστορική ημέρα η χθεσινή για τον Ευρωπαϊκό Τουρισμό