Σεμινάριο παρασκευής γιαουρτιού, τυριών και παγωτού
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 886 ΦΟΡΕΣ
Ένα εξειδικευμένο και πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο με τίτλο ΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΜΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΤΗ ΜΑΖΙΚΗ ΕΣΤΙΑΣΗ θα υλοποιηθεί στο Πάρκο Ροδίνι το Σαββατοκύριακο 2 & 3 Απριλίου και ώρα 10:30-4:00 στα πλαίσια του έργου ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕΙΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.
Το σεμινάριο διοργανώνεται από το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης Γεννηματάς σε συνεργασία με τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Δωδεκανήσου και Κυκλάδων, στο οποίο εκπαιδευτές είναι δύο καταξιωμένα μέλη της Λέσχης από τη Μύκονο οι Μένανδρος Παναγιώτης, σεφ και Κουκιάσας Νίκος, ζαχαροπλάστης.
Το σεμινάριο απευθύνεται αποκλειστικά σε επαγγελματίες (σεφ, μάγειρες, ζαχαροπλάστες, ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης) και αφορά στη διαδικασία παρασκευής γαλακτοκομικών προϊόντων (τυρί, γιαούρτι, παγωτό).
Μερικά από τα προϊόντα που θα παρουσιαστούν στο διήμερο σεμινάριο είναι : παγωτό (κλασσική συνταγή και παράγωγα αυτής), σορμπέ παγωτό, παραδοσιακά Ελληνικά τυριά και τυριών που παρασκευάζονται στο εξωτερικό, γιαούρτι κ.α. Ταυτόχρονα θα γίνει επίδειξη του τρόπου παρουσίασης των προϊόντων αυτών σε πιάτο στους χώρους εστίασης.
Περισσότερες πληροφορίες και αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να βρουν οι ενδιαφερόμενοι στην ιστοσελίδα του έργου www.katartisi-pnai.gr