Τα παιδιά της Ρόδου αλλάζουν τον κόσμο!

Τα παιδιά της Ρόδου αλλάζουν τον κόσμο!

Τα παιδιά της Ρόδου αλλάζουν τον κόσμο!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 428 ΦΟΡΕΣ

Μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ζωγραφίζουν, γράφουν, τραγουδούν και δημιουργούν το πρώτο Οικολογικό Βίντεο κλιπ

Το νησί του Ήλιου αξιοποιεί τον... ήλιο του και γίνεται μήνυμα αισιοδοξίας! Μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου, ζωγραφίζουν, γράφουν, τραγουδούν και δημιουργούν το πρώτο Οικολογικό Βίντεο κλιπ για να... ταρακουνήσουν τον κόσμο των μεγάλων!

Στις 16 Απριλίου και ώρα 18.00 στην καρδιά της Παλιάς Πόλης στην Ωβέρνη, θα παρουσιαστεί η πρωτότυπη δουλειά τους και θα επιβραβευτεί από την Climatism και τον κ. Νίκο Χαλακατεβάκη.
Οι μαθητές του ΕΝΕΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ αναλαμβάνουν “πολύχρωμη δράση” και μας συστήνουν οικολογικούς τρόπους να ζήσουμε... με νεανική δροσιά σε έναν πλανήτη που γερνά σε ένα βίντεο που επιμελήθηκε ο Τάσος Φωτακόπουλος και θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Η Climatism θα προσφέρει δώρα στα παιδιά (μια πλήρη βιβλιοθήκη για το σχολείο τους), ενώ ένα πάρτι με μουσική και άφθονα κεράσματα θα περιμένει όσους βρεθούν εκεί.
Την εκδήλωση θα συντονίσει η συγγραφέας-δημοσιογράφος Αναστασία Κορινθίου και θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος Άννα Τσιάλτα.

Σας περιμένουμε όλους στις 18.00 το απόγευμα στον υπέροχο χώρο της Ωβέρνης στην Παλιά Πόλη, σε μια βραδιά που πρωταγωνιστεί η Ρόδος και τα παιδιά της!
Μια πολύ σημαντική πρωτοβουλία της Climatism που θα ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα το νησί του Ήλιου, του ανέμου και του γαλάζιου!

Σας περιμένουμε όλους εκεί να γιορτάσουμε με τα παιδιά για το περιβάλλον και το μέλλον τους.

Διαβάστε ακόμη

Αναφορά στον υπουργό Υγείας από τη Νέα Αριστερά για την καταγγελία του Συλλόγου Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Ρόδου

Δύο μέλη από τη Ρόδο στο Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκμισθωτών Θαλασσίων Μέσων Αναψυχής

Εγκρίθηκε η σήμανση για την επέκταση του πεζοδρόμου

Εξήντα αιτήσεις κατατέθηκαν για το σύστημα τηλεφροντίδας μοναχικών ηλικιωμένων

Στη Σαουδική Αραβία ταξιδεύουν τρία προϊόντα του Νοτίου Αιγαίου για να εκπροσωπήσουν την Περιφέρεια

Αύριο η συνεδρίαση της Διακομματικής Επιτροπής των Ευρωεκλογών στη Ρόδο

Με τον πατέρα του 10χρονου που κατήγγειλε τον αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο συναντήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης

Δύο διαμερίσματα στην Αθήνα παραχωρεί η περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Δωδεκανήσου