Κινητοποιήθηκαν δεκάδες φιλόζωοι για έναν σκύλο παρατημένο σε αυτοκίνητο

Κινητοποιήθηκαν δεκάδες φιλόζωοι για έναν σκύλο παρατημένο σε αυτοκίνητο

Κινητοποιήθηκαν δεκάδες φιλόζωοι για έναν σκύλο παρατημένο σε αυτοκίνητο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1246 ΦΟΡΕΣ

Την Κυριακή σε κεντρικό σημείο της πόλης

Την κινητοποίηση δεκάδων φιλόζωων προκάλεσε η αδιαφορία ιδιοκτήτη σκύλου που το άφησε σχεδόν ολόκληρη ημέρα κλεισμένο μέσα στο αυτοκίνητό του, χωρίς νερό και φαγητό, σε κεντρικό δρόμο της πόλης της Ρόδου!

Η κινητοποίηση, ξεκίνησε από το facebook, όταν συμπολίτισσά μας, φιλόζωη, ανάρτησε σε φιλοζωική ομάδα την Κυριακή, στοιχεία για ένα αυτοκίνητο μέσα στο οποίο βρισκόταν επι ώρες, κλαίγοντας, ένα ημίαιμο σκυλί, ζητώντας μάλιστα συμβουλές για το τι θα μπορούσε να κάνει.

Για αρκετές ώρες, συμπολίτες μας συμβούλευαν τη φιλόζωη που ανήρτησε τα στοιχεία, ενώ τελικά, και μετά από την αδιαφορία της αστυνομίας την οποία κάλεσαν αρκετοί απο αυτούς χωρίς αποτέλεσμα, βρέθηκαν αργά το βράδυ στο σημείο που βρισκόταν κλεισμένος ο σκύλος, μια ομάδα εθελοντών, οι οποίοι τον τάισαν και του έδωσαν νερό. Ο σκύλος, από τις μαρτυρίες των φιλόζωων που βρέθηκαν στο σημείο, γάβγιζε και έκλαιγε όλη μέρα, ενώ φαινόταν αρκετά τρομαγμένος.

Αργά το βράδυ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της "Ροδιακής", ο ιδιοκτήτης του σκύλου επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο, χωρίς να δώσει πολλές εξηγήσεις στους φιλόζωους που ήταν συγκεντρωμένοι γύρω από το όχημα, και έφυγε.
Αρκετοί απο αυτούς, πρόκειται να συμβουλευτούν δικηγόρο ούτως ώστε να καταφέρουν να πάρουν την επιμέλεια από τον ιδιοκτήτη και να βρεθεί ο σκύλος σε ένα ασφαλές περιβάλλον.

Διαβάστε ακόμη

Πως γιορτάζεται το Πάσχα σε όλη την Ελλάδα - Τα έθιμα της Δωδεκανήσου

Η AEGEAN και η Olympic Air μετέφεραν το Άγιο Φως στην ελληνική επικράτεια

Το έθιμο επιστροφής της εικόνας της Παναγιάς Σκιαδενής στο μοναστήρι

Συλλυπητήριο μήνυμα του δημάρχου Ρόδου για την απώλεια υπαλλήλου του δήμου

Σε κατανυκτικό κλίμα η περιφορά επιταφίων - Στον Αρχάγγελο της Ρόδου ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Κολιάδης

Πασχαλινό μήνυμα της βουλευτού Μίκας Ιατρίδη

Ευχετήριο μήνυμα του Αντ. Καμπουράκη

Ευχές του δημάρχου Ρόδου, Αλέξανδρου Κολιάδη για το Πάσχα