Μαθητές στη Ρόδο παρουσίασαν το πρώτο οικολογικό φιλμ

Μαθητές στη Ρόδο παρουσίασαν  το πρώτο οικολογικό φιλμ

Μαθητές στη Ρόδο παρουσίασαν το πρώτο οικολογικό φιλμ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 505 ΦΟΡΕΣ

Η Climatism έγινε η αφορμή να πάρουμε όλοι μαθήματα ζωής από τα παιδιά! Σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στην καρδιά της Μεσαιωνικής Πόλης στη Ρόδο, μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, Λυκείου, από τον εκπαιδευτικό οργανισμό ΕΝΕΚΑ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ, παρουσίασαν το πρώτο οικολογικό φιλμ που δημιούργησε με βάση τις ζωγραφιές τους ο σκηνοθέτης Εμμανουήλ Μαύρος και ο παραγωγός Τάσος Φωτακόπουλος!

H Climatism επί σειρά ετών δραστηριοποιείται και πρωτοπορεί στο σχεδιασμό, στη μελέτη, στην εγκατάσταση και υποστήριξη συστημάτων κλιματισμού, θέρμανσης, Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, υδρόψυκτων συστημάτων & εξαερισμού, παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες που μπορούν να κάνουν το σπίτι και τον επαγγελματικό σας χώρο, τον ιδανικό χώρο για όλες τις εποχές του χρόνου και ήρθε να μας αποδείξει πως μια μεγάλη εταιρεία σέβεται απόλυτα τις επιθυμίες των «μικρών παιδιών για ένα καλύτερο αύριο”!

Ο Νίκος Χαλακατεβάκης ιδρυτής της Climatism και εμπνευστής αυτής της αξιέπαινης προσπάθειας, μαζί με τον Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Μίλτο Πασχαλίδη, επιβράβευσαν την προσπάθεια των παιδιών αλλά και του Πολιτιστικού Συλλόγου ΑΜΠΕΡΝΑΛΛΙ, προσφέροντας τους μια πλήρη λογοτεχνική βιβλιοθήκη χορηγία της Άνεμος εκδοτική!

Τη βραδιά συντόνισε η συγγραφέας-δημοσιογράφος Αναστασία Κορινθίου ενώ ανέκρινε δημόσια, τον Νίκο Χαλακατεβάκη με ένα πολύ πρωτότυπο τρόπο η δημοσιογράφος Άννα Τσιαλτά! Η βραδιά έκρυβε πολλές εκπλήξεις όπως διαδραστική συμμετοχή των παιδιών με ένα θεατρικό διάλογο από τις μικρές Ειρήνη και Λυδιάνα Χατζηβασίλη και τον γνωστό τηλεπαρουσιαστή Πάνο Ρουμελιώτη!
Οικολογικά δώρα από την Coffee plus και τον Μιχάλη Δραμουντανή προσφέρθηκαν από την climatism σε όλους όσους βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί αυτή η πετυχημένη και πρωτότυπη εκδήλωση (Semiramis, Kasapi drive car, Ωβερνη, panne di cappo, Πολλωνιάτισα).

Η Ρόδος πραγματικά κατάφερε μέσα από τα παιδιά της να κάνει την αρχή και να… αλλάξει τον κόσμο με ένα τρόπο πολύχρωμο που μας γέμισε ελπίδες για ένα καλύτερο οικολογικά αύριο!
Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο βουλευτής Δωδεκανήσου Δημήτρης Γάκης, η συγγραφέας Δικαία Μαραβέλια, ο Χρήστος Μπάρδος από την περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Κάρολος Κουφός από την Aegen today, από τον Δήμο Ρόδου ο κύριος Σάββας Διακοσταματίου και η Βιβή Κατσιώλη από την τηλεόραση Αιγαίο.

Διαβάστε ακόμη

Συμπόσιο για την πλαστική ρύπανση τον Οκτώβριο στη Ρόδο

Επιστήμονες χαρτογραφούν τις αποικίες των μυρμηγκιών στα Δωδεκάνησα

Τα μυρμήγκια Camponotus και Cremmatogaster θα μελετηθούν στην Κάρπαθο

Ιάκωβος Κολαϊνής: «Βρε πώς αλλάζουν οι καιροί» – Οικολογική ισορροπία σε αναζήτηση

Φυτεύοντας το δάσος της θάλασσας στους Λειψούς

Κλιματική αλλαγή: Ξηρασία, κυκλώνες και έντονες βροχοπτώσεις θα επηρεάσουν τη Μεσόγειο τα επόμενα χρόνια, λένε οι κλιματολόγοι

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο καθαρισμός του βυθού στο Μανδράκι

Ο Φο.Δ.Σ.Α. Νοτίου Αιγαίου συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μείωσης Αποβλήτων (EWWR 2023)