Τιμήθηκαν οι Κούντρας και Μανίκαρος από την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας

Τιμήθηκαν οι Κούντρας και Μανίκαρος από την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας

Τιμήθηκαν οι Κούντρας και Μανίκαρος από την Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 154 ΦΟΡΕΣ

Η ΤΕ ΕΟΠ Δωδεκανήσου απένειμε πλακέτες στους δύο αυτούς σημαντικούς ποδηλάτες που, κατά το παρελθόν είχαν επιτυχίες εντός και εκτός συνόρων

Mε αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδηλασίας Ερασιτεχνών, «UCI Gran Fondo Rhodes Tour», που έγινε προσφάτως στη Ρόδο, η Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου τίμησε τους βετεράνους αθλητές Μιχάλη Κούντρα και Παντελή Μανίκαρο, για τα όσα έχουν προσφέρει στο άθλημα.

Ο Κούντρας ήταν ο πρώτος Έλληνας πιστέρ σε Ολυμπιακούς Αγώνες (Μόντρεαλ, 1976), όπου κλήθηκε στην Εθνική σαν πρωταθλητής του ΑΟ Κολοσσός, ενώ ο Μανίκαρος εξακολουθεί να υπηρετεί την αγωνιστική ποδηλασία με τα χρώματα του Γ.Σ. Διαγόρας.
Την απονομή των πλακετών έκανε το μέλος της Διοίκησης της Τοπικής Επιτροπής ΕΟΠ Δωδεκανήσου κ. Βαγγέλης Χατζηϊωάννου.

Κατά τη διάρκεια των απονομών, διαβάστηκε επιστολή του προέδρου της Τοπικής Επιτροπής κ. Ανδρέα Χαλκιόπουλου, που ανέφερε:
«Με την επιστολή μου αυτή θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους αθλητές και αθλήτριες που μας τίμησαν με την συμμετοχή τους και να συγχαρώ ιδιαιτέρως όλους τους Ρόδιους αθλητές που έλαβαν μέρος και αυτούς που διακρίθηκαν, την Οργάνωση των αγώνων, την Τοπική Αυτοδιοίκηση, τους εθελοντές και όλους όσους συνετέλεσαν για την επιτυχημένη πραγματοποίηση του. Θα ήθελα πάρα πολύ να παρευρίσκομαι και να συμβάλω στην προσπάθεια, άλλα, δυστυχώς, λόγω σοβαρών προβλημάτων αυτό ήταν αδύνατο. Παρ’ όλα αυτά ελπίζω του χρόνου να ευρίσκομαι μαζί σας και να βοηθήσω στη διοργάνωση, είτε με την ιδιότητα μου ως πρόεδρος της ΤΕΔ, είτε προσωπικά.

Με την ευκαιρία των αγώνων αυτών, ως Τοπική Επιτροπή Ποδηλασίας Δωδεκανήσου, θέλουμε να τιμήσουμε τον Παντελή Μανίκαρο αθλητή του Διαγόρα και τον Μιχάλη Κούντρα, αθλητή του Κολοσσού, δυο μεγάλα ονόματα της ροδιακής ποδηλασίας που κατά τη διάρκεια της καριέρας τους τίμησαν τη δωδεκανησιακή ποδηλασία με διεθνείς και εθνικές επιτυχίες, αφήνοντας μια βαριά κληρονομιά επιτυχιών και ήθους στους νεώτερους να συνεχίσουν.

Αγαπητοί μου φίλοι και παλιοί συναθλητές, Παντελή και Μιχάλη, σας συγχαίρω για τις επιτυχίες σας και το αγωνιστικό ήθος σας».

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας