Αγάπη και αλληλεγγύη μοίρασαν διαιτητές και ΕΠΣΔ

Αγάπη και αλληλεγγύη μοίρασαν διαιτητές και ΕΠΣΔ

Αγάπη και αλληλεγγύη μοίρασαν διαιτητές και ΕΠΣΔ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 131 ΦΟΡΕΣ

Σε μία όμορφη χειρονομία αγάπης και αλληλεγγύης προχώρησαν οι Δωδεκανήσιοι διαιτητές ποδοσφαίρου, οι οποίοι αποφάσισαν να διαθέσουν στους συνανθρώπους μας που έχουν τη μεγαλύτερη ανάγκη, τα μισά χρήματα της αμοιβής που κερδίζουν σε όλα τα παιχνίδια μίας αγωνιστικής.

Οι δωροεπιταγές μοιράστηκαν ήδη με μέριμνα της διοίκησης της ΕΠΣΔ, η οποία περιγράφει τη δράση μέσα από την παρακάτω ανακοίνωση:

«Πριν από τις Αναστάσιμες ημέρες και στο πλαίσιο των Δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης της Ε.Π.Σ. Δωδεκανήσου, εντάσσεται και η ενέργεια των Διαιτητών της Ένωσης μας, να παραχωρήσουν το 50% της αμοιβής τους σε μία αγωνιστική και σε όλους τους αγώνες, προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα για να προσφέρουμε σε συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Η αντιπροσωπεία της Ένωσης και των Διαιτητών με επικεφαλής τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη Παναγιώτη επισκέφθηκαν την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου, την Μητρόπολη Κω-Νισύρου καθώς και τις Ενορίες Αγίου Ιωάννου, Αγίων Αποστόλων, Αγίου Γεωργίου (κάτω), Αγίου Φανουρίου, Αγίου Παντελεήμονα, το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ρόδου και παρέδωσαν δωροεπιταγές, ώστε να δοθούν σε οικογένειες συνανθρώπων μας που έχουν ανάγκη».

«Την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και το Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος και οι εκπρόσωποι της διαιτησίας Νίκος Χρυσανθής, Μπάμπης Λάμπρου και Νίκος Σακελλαρίδης»«Την Ιερά Μητρόπολη Ρόδου και το Μητροπολίτη κ.κ. Κύριλλο επισκέφθηκαν ο πρόεδρος της ΕΠΣΔ Παναγιώτης Διακοφώτης, ο διεθνής διαιτητής Τάσος Σιδηρόπουλος και οι εκπρόσωποι της διαιτησίας Νίκος Χρυσανθής, Μπάμπης Λάμπρου και Νίκος Σακελλαρίδης»

Διαβάστε ακόμη

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Αυτά ισχύουν με τον υποβιβασμό

ΑΕΡΑ-ΙΑΛΥΣΟΣ: Κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα!

Β’ Κατηγορία: Ο Αγγελάκης νέος τεχνικός των Πανθήρων

Συνέχεια αγώνων στο ροδίτικο μπριτζ

Λαμπαδηδρόμος στο Καστελλόριζο ο δρομέας και προπονητής του Ανταίου, Σάββας Πότσος

Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Μουάιτάι ο Κλεάνθης Κυριάκου!

Νικητής με απίστευτο ρεκόρ στον Μαραθώνιο Ρόδου ο Κενυάτης Μόουζες Κίπτοο Κούργκατ

Γ' Εθνική: Μεγάλο παιχνίδι στ’ Αφάντου