ΠΑΣΟΚ: Όλοι είναι του ίδιου “φυράματος”

ΠΑΣΟΚ: Όλοι είναι του ίδιου “φυράματος”

ΠΑΣΟΚ: Όλοι είναι του ίδιου “φυράματος”

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 188 ΦΟΡΕΣ

Από τη Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Δωδεκανήσου, εκδόθηκε η παρακάτω ανακοίνωση:
“Χαρακτηρισμός 10.000 στρεμμάτων στην περιοχή Αφάντου της Ρόδου σε Αρχαιολογική Ζώνη. Μια περιοχή που ταλανίζει τον τόπο εδώ και 30 χρόνια, για τον τρόπο αξιοποίησης του. Πέρασε από σαράντα κύματα. Βρέθηκε επιτέλους λύση γιατί μας έκαναν την χάρη διάφοροι επενδυτές να δείξουν το ενδιαφέρον τους για την περιοχή.

Στα πρόθυρα της αρχής υλοποίησης μιας από τις μεγαλύτερες επενδύσεις, σε μια περιοχή που βρισκόταν μέσα στις έξι προσδιορισμένες από το ΤΑΙΠΕΔ για ιδιωτικοποιήσεις και σύμφωνα με τις υποχρεώσεις της χώρας απέναντι στους δανειστές. Αντ' αυτού τι έγινε; Μια υπηρεσία, χωρίς να έχει τίποτα άλλο να κάνει, αφού " ενετρύφισε στα ιστορικά δεδομένα" , εισήγαγε προς συζήτηση το θέμα στο Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο. Το Τοπικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο ( από ποιούς άραγε αποτελείται ;) μετά από ανταλλαγή "επιστημονικών" απόψεων εισηγήθηκε προς το Υπουργείο Πολιτισμού. Ο Υπουργός αποφάσισε και υπέγραψε άλλη μια καινοτόμο απόφαση όπως τόσες άλλες την τελευταία περίοδο. Οι τρείς τοπικοί βουλευτές του Σύριζα από τις ελάχιστες φορές κοινής τους παρουσίας, με κοινή τους δήλωση επαίρονται για την διαδικασία και το δίκαιο της πράξης όλων των παραπάνω. (Οι ίδιοι που μας διαβεβαίωναν πως θα διατηρήσουν τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ στα νησιά στο 13% και τώρα πρoτίθενται να το αυξήσουν στο 24%.) Ιδεοληπτικά όλοι προς την ίδια κατεύθυνση. Γιατί επένδυση; Γιατί επενδυτές;
Δικαιολογία ότι δεν αλλάζει τίποτα με τον συγκεκριμένο καθορισμό.

Ξεχνούν βέβαια ότι έχουν την δυνατότητα όπως κάνουν σε ότι δεν τους αρέσει , χωρίς έλεγχο , χωρίς αντίλογο, χωρίς ένδικα μέσα να εγκλωβίζουν , να απορυθμίζουν και τέλος να καταστρέφουν επενδύσεις και επενδυτές. Έχουν διαπαιδαγωγηθεί με την νοοτροπία " εμπόδιο σε ότι μπορεί να γίνει " ή θάνατος στον "εμποράκο".
Η πατρίδα προσπαθεί να σωθεί.

Δυστυχώς της έτυχαν σωτήρες ανίκανοι και επικίνδυνοι. Διέξοδος είναι για την χώρα αλλά και για τους πολίτες της η απομάκρυνση τους το συντομότερο δυνατόν.
Απομάκρυνση όλων, από τους υψηλά ιστάμενους μέχρι και τον τελευταίο " κολαούζο" τους.
Αποδεικνύεται καθημερινά ότι όλοι είναι του ιδίου " φυράματος".
Για τη Ν.Ε.
Τιμόθεος Παρασκευάς”

Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη καθυστέρηση στην κυκλοφορία οχημάτων και μεγάλη ταλαιπωρία των οδηγών στην περιοχή Τσαΐρι λόγω έργων

Γ. Νικητιάδης: Μόνο ένα ισχυρό παρεμβατικό κράτος μιας σοσιαλδημοκρατικής κυβέρνησης μπορεί να ενισχύσει τη βιομηχανία

Λευτέρης Καφετζής: Ο πατέρας του Τζέιμς είναι ο πραγματικός Survivor - Ο γύρος του κόσμου, η θύελλα και η δραματική διάσωση

Αθίγγανος πήγε να δει ομόφυλό του στα κρατητήρια και συνελήφθη την ώρα που του έδινε χασίς

Ρόδος: O όμιλος αστρονομίας «Βενετοκλείου» 1ου ΓΕΛ Ρόδου στο Austin Texas για την ολική εκλειψη ηλίου

Εντεταλμένος Θεμάτων Διακυβέρνησης Φορέων Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων ο γενικός διευθυντής του ΦοΔΣΑ Νοτίου Αιγαίου

Συμπαραστάτη του Πολίτη θα εκλέξει το περιφερειακό συμβούλιο Νοτίου Αιγαίου

Στ. Κασσελάκης: Θα επισκεφθεί 26 νησιά του Αιγαίου σε 9 μέρες