Σημαντική η συμβολή Περιφέρειας και ΔΟΠΑΡ

Σημαντική η συμβολή  Περιφέρειας και ΔΟΠΑΡ

Σημαντική η συμβολή Περιφέρειας και ΔΟΠΑΡ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 119 ΦΟΡΕΣ

Χάρις στην άψογη συνεργασία τους με τη Φλόγα, διεξήχθη επιτυχώς το 6ο περιφερειακό πρωτάθλημα τζούντο το περασμένο σαββατοκύριακο στην Κρεμαστή με πολλές συμμετοχές

Με την ολοκλήρωση του 6ου περιφερειακού πρωταθλήματος τζούντο νοτίου Αιγαίου το προηγούμενο Σαββατοκύριακο 23 και 24 Απριλίου, η Φλόγα Ρόδου θέλει να ευχαριστήσει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και τον ΔΟΠΑΡ.

Οι δυο τοπικοί φορείς ήταν συνδιοργανωτές του τουρνουά, ενώ ήταν ιδιαιτέρως σημαντική η βοήθειά τους και την εξέλιξη των αγώνων, που έχουν καθιερωθεί σαν ετήσια γιορτή του αθλήματος.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου κάλυψε τα αεροπορικά εισιτήρια των τεσσάρων διαιτητών και του μέλους της γραμματείας που δίχως αυτούς οι αγώνες δεν μπορούσαν να έχουν επίσημο χαρακτήρα.

Επίσης χορήγησε την ηχητική κάλυψη που όπως εξελίχθησαν οι αγώνες με τη μεταφορά του τουρνουά εκτός Βενετοκλείου, στο κλειστό της Κρεμαστής, ήταν για άλλη μια φορά σωτήρια λύση. Μια τρίτη βοήθεια από την Περιφέρεια ήταν το φορτηγό για τη μεταφορά του τατάμι από τη Σορωνή και το ΔΑΚ «Καλλιπάτειρα» στην Κρεμαστή, φυσικά με εθελοντές της Φλόγας.

Ο ΔΟΠΑΡ χορήγησε τα υπέροχα μετάλλια των αγώνων, αφού έχει μια πολύ καλή συνεργασία με τη Φλόγα και στα υπόλοιπα αθλήματα της (τοξοβολία και βόλεϊ), γι’ αυτό και είχε φροντίσει από τον Ιανουάριο όταν είχε καταθέσει το αίτημα ο σύλλογος, να έχει ελεύθερο το κλειστό του Βενετοκλείου για το τουρνουά του τζούντο, με επιφύλαξη για τους αγώνες πλει οφ του Κολοσσού στην Α1 του μπάσκετ.

Δυστυχώς για τη διοργάνωση του τζούντο, ο Κολοσσός χρειάστηκε το Βενετόκλειο για προπονήσεις. Αμέσως όταν παρουσιάστηκε το πρόβλημα, ο ΔΟΠΑΡ και ο πρόεδρος του κύριος Σέργιος Αϊβάζης έψαξαν για λύση σε όλα τα κλειστά του νησιού καταλήγοντας στο φιλόξενο, όπως αποδείχτηκε, κλειστό της Κρεμαστής.

Οι δυο τοπικοί φορείς συνεργάζονται με τη Φλόγα στο περιφερειακό τουρνουά τζούντο τα τελευταία έξι χρόνια για την ανάπτυξη του αθλήματος με εντυπωσιακά αποτελέσματα
Η Φλόγα ευχαριστεί το ΔΟΠΑΡ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και περιμένει τις επόμενες συνεργασίες που στόχο έχουν πάντα την ανάπτυξη του αθλητισμού στο νησί της Ρόδου.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας