Ρόδος: Με αισιοδοξία κι ένα «αγκάθι» συνεχίζουν οι πρωταθλητές

Ρόδος: Με αισιοδοξία κι ένα «αγκάθι» συνεχίζουν οι πρωταθλητές

Ρόδος: Με αισιοδοξία κι ένα «αγκάθι» συνεχίζουν οι πρωταθλητές

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 190 ΦΟΡΕΣ

Σε φάση φορμαρίσματος ενόψει των μπαράζ ανόδου μπήκαν οι ποδοσφαιριστές - Σε απολογία θα κληθεί ο Λάκης Αξιώτης

Όσο οι σβησμένες μέρες του ημερολογίου πλησιάζουν την 15η Μαΐου, οπότε και ξεκινούν τα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία, τόσο εντείνονται οι ρυθμοί στις τάξεις της πρωταθλήτριας Ρόδου. Όπως σημείωσε χθες ο προπονητής Σάββας Ορφανίδης, ο κύκλος των επίπονων προπονήσεων, που είχαν ως κύριο στόχο να προετοιμάσουν την φυσική κατάσταση των ποδοσφαιριστών, έχει κλείσει και η ομάδα μπήκε πλέον σε φάση φορμαρίσματος, ώστε η έναρξη των αγώνων μπαράζ να τη βρει σε κατάσταση φρεσκάδας και απόλυτης ετοιμότητας.

Οι περισσότερες προπονήσεις διεξάγονται στο κεντρικό γήπεδο του Δημοτικού Σταδίου και ο Σάββας Ορφανίδης μπορεί να είναι απόλυτα ικανοποιημένος, αφ’ ενός διότι κανένας εκ των παικτών του δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αφ’ ετέρου δε επειδή βλέπει τους πάντες απόλυτα συγκεντρωμένους, ορεξάτους και συνειδητοποιημένους για τη σημασία της επικείμενης δοκιμασίας.

Πυρετωδώς συνεχίζει να προετοιμάζεται και ο ίδιος ο τεχνικός των πρωταθλητών, όπως άλλωστε και η διοίκηση. Ο πρώτος έχει ήδη στα χέρια του και μελετάει υλικό από τα παιχνίδια των αντιπάλων της Ρόδου, ενώ η δεύτερη προσπαθεί να ρυθμίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες των ζητημάτων που άπτονται των τριών ταξιδιών που περιμένουν την ομάδα.

Βάσει του προγραμματισμού, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν μέχρι και αύριο Μεγάλο Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα και τη Λαμπρή Δευτέρα οι πρωταθλητές θα ξεκουραστούν, ενώ από τη Λαμπρή Τρίτη θα μπουν για τα καλά σε ρυθμούς μπαράζ.

Πρόβλημα με Αξιώτη

Εν τω μεταξύ, σε απολογία αναμένεται να κληθεί από τη διοίκηση της Ρόδου ο Λάκης Αξιώτης. Όπως έλεγαν χθες οι άνθρωποι της ομάδας, ο έμπειρος μέσος αναχώρησε για την Κάλυμνο, όπου θα περάσει τις μέρες του Πάσχα, χωρίς να εξασφαλίσει την απαραίτητη άδεια.

Διαβάστε ακόμη

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης

Μοναδικές εμπειρίες για τους Παίδες του Κολοσσού στο Μαρμαρίς

Καλή η παρουσία της Κωνσταντίνας Ρεντοπούλου στο «Hereya Open» της Σόφιας