Ο Αργυρός... η Τσάνταλη και το ταξίδι στη Χάλκη

Ο Αργυρός... η Τσάνταλη και το ταξίδι στη Χάλκη

Ο Αργυρός... η Τσάνταλη και το ταξίδι στη Χάλκη

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 2220 ΦΟΡΕΣ

Διακοπές εξπρές πριν το Πάσχα κάνει ο Κωνσταντίνος Αργυρός καθώς ανήμερα της Λαμπρής αλλά και την Δευτέρα του Πάσχα (η Τρίτη είναι αργία) θα εμφανίζεται κανονικά στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής.

Ο νεαρός τραγουδιστής εμφανώς ανανεωμένος μετά και την πρόσφατη επαγγελματική επιτυχία του χαίρεται τον ήλιο και την θάλασσα στη Χάλκη των Δωδεκανήσων μαζί με τους φίλους του. Τον κολλητό του και συνεργάτη του Κωνσταντίνο Κυριακού αλλά και τον επιχειρηματία Γιώργο Κουτσούκο.

Γιατί επέλεξε το μικροσκοπικό νησί της άγονης γραμμής των Δωδεκανήσων η παρέα; Προφανώς για να αποφύγει κάμερες και παπαράτσι. Στην παρέα υπάρχει και θηλυκό μέλος που για πολύ συγκεκριμένους λόγους δεν ήθελε να μπει στο «κάδρο» ωστόσο και πάλι ισχύει η κινέζικη παροιμία «Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις».

Στο νησί βρίσκεται και η πρώην σύντροφος του Αργυρού, η νεαρή επιχειρηματίας Κατρίνα Τσάνταλη. Η οποία ανέβασε μόνη της και αυτή μια φωτογραφία στον λογαριασμό της στο instagram από την Χάλκη.

Σύμπτωση; Αν μιλούσαμε για την Μύκονο, ακόμη και για την Σίφνο θα ήταν πολύ πιθανό. Άλλα το να βρεθεί στο ίδιο μικροσκοπικό νησί, τις ίδιες ημέρες ένα πρώην ζευγάρι είναι απίθανο.

Αν και τα στόματα είναι για το συγκεκριμένο θέμα ερμητικά κλειστά, σύμφωνα με πληροφορίες εδώ και μερικές ημέρες το πρώην ζευγάρι μετά από πολλούς χωρισμούς και επανασυνδέσεις πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, αποφάσισε να δώσει μια ακόμη ευκαιρία στη σχέση του.

Πηγή: blogs.gossip-tv.gr

Διαβάστε ακόμη

Ο ιδιαίτερος λόγος πίσω από το ταξίδι του Γιώργου Τσαλίκη στη Ρόδο: «Ήταν ένα τάμα!»

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι της Μιρέλας Πάχου με τίτλο "Τα τυχερά τριφύλλια"

Νέο τραγούδι για τη Ροδίτισσα καλλιτέχνιδα Emmanouéla

Καίτη Γαρμπή: Θετική στον κορωνοϊό – Ακύρωσε τη συναυλία της στη Ρόδο

Χαμός σε Σύμη και Ρόδο για τη «Γη της Ελιάς» – Κοσμοσυρροή στα γυρίσματα

Συγκινημένος ο ιερέας των Απολλώνων μιλά για τον αγώνα ζωής του Τριαντάφυλλου (βίντεο)

Survivor: Συγκινεί η μητέρα του Tριαντάφυλλου: «Θέλω να φύγει από το παιχνίδι» (βίντεο)

Ο έφηβος Τριαντάφυλλος τραγουδά «Φοβιτσιάρα μου» στη Ρόδο