Γέμισε με επαίτες όλη η Ρόδος

Γέμισε με επαίτες όλη η Ρόδος

Γέμισε με επαίτες όλη η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 1499 ΦΟΡΕΣ

Έξω από τις εκκλησίες σε ολόκληρη τη Ρόδο, ακόμα και στα πιο κεντρικά σημεία, όπως ο Ευαγγελισμός, βρίσκονται τις τελευταίες μέρες δεκάδες άτομα που ζητιανεύουν και τα οποία έχουν έρθει στη Ρόδο από άλλες περιοχές της χώρας.

Οι εικόνες αυτές αξίζει να σημειωθεί ότι προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις σε πολλούς συμπολίτες μας, καθώς τα άτομα αυτά φαίνεται ότι ήρθαν στη Ρόδο για να στήσουν βιομηχανία επαιτείας , σε ολόκληρο σχεδόν το νησί, ειδικά αυτές τις μέρες.

Σημειώνεται ότι οι αστυνομικές αρχές, πριν από μερικές μέρες, εντόπισαν και συνέλαβαν δύο τσιγγάνες που παρίσταναν τις... καλόγριες , επαιτώντας και πουλώντας διάφορα θρησκευτικά είδη.

Το κύκλωμα αυτό πάντως, που εδώ και χρόνια δραστηριοποιείται στο νησί μας ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες, όχι μόνο δεν πτοείται αλλά αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Σημειώνεται ότι ήδη σε κεντρικά σημεία της Παλιάς Πόλης, έχουν κάνει την εμφάνισή τους επαίτες και κυρίως μικρά παιδιά που βρίσκονται σε κάθε γωνιά, της πόλης μας.

Διαβάστε ακόμη

Β΄ ΕΛΜΕ για Νίσυρο: "Θα υπερασπιστούμε μέχρι τέλους τους/τις μαθητές/τριές μας και τις οικογένειές τους από τη διαφθορά , από το σύστημα που τη γεννά"

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Ρόδου

Σύσκεψη χθες στον δήμο για τον νόμο που αφορά τον αιγιαλό και την παραλία

Ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΣΤΑΤ. ο μόνιμος πληθυσμός στα χωριά και τα νησιά μας

Δήμαρχος Ρόδου, Αλέξανδρος Κολιάδης: Οποιος σπέρνει ανέμους...

Εξαιρετικά ενδιαφέρουσα η ημερίδα "Από τον ρεπόρτερ του 19ου αιώνα στη χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης" της ΕΣΗΕΠΗΝ

Ο καιρός έβαλε φρένο στην περιοδεία Κασσελάκη

Ευρωεκλογές: Η Δόμνα Μιχαηλίδου υπεύθυνη στην περιφέρεια Ν. Αιγαίου για τον συντονισμό δράσεων της Ν.Δ.