Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Εικόνες ντροπής στο αεροδρόμιο της Ρόδου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 3776 ΦΟΡΕΣ

Στις αίθουσες αναχωρήσεων την πρωτομαγιά

Την ώρα που άλλοι προορισμοί και άλλες τουριστικές περιοχές της χώρας και του εξωτερικού, εκλιπαρούν να έχουν τουρίστες αυτή την εποχή, την ίδια ώρα η Ρόδος και ορισμένες υπηρεσίες και φορείς κάνουν ότι μπορούν για να ταλαιπωρούν επισκέπτες και επιβάτες και παράλληλα να δυσφημίζουν τον τόπο μας.

Οι εικόνες που διαδραματίστηκαν την Πρωτομαγιά στο αεροδρόμιο της Ρόδου, ήταν πραγματικά ανεπίτρεπτες και απαράδεκτες από κάθε άποψη. Για μια ακόμη φορά, το αεροδρόμιο του νησιού μας, ταλαιπώρησε εκατοντάδες επιβάτες επί αρκετές ώρες.

Οι φωτογραφίες που απέστειλαν στη «Ροδιακή» επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν, αποτυπώνουν εν μέρει τα όσα διαδραματίστηκαν την Πρωτομαγιά.

Η κατάσταση, δυστυχώς, οφείλεται στην έλλειψη στοιχειώδη προγραμματισμού ή την απαράδεκτη αδιαφορία υπηρεσιών που εποπτεύουν το αεροδρόμιο του νησιού μας. Οι ελλείψεις σε προσωπικό για τους υπαλλήλους ελέγχου επιβατών και αποσκευών, δημιούργησε για μια ακόμα φορά χαώδης καταστάσεις.

Οι ουρές ταλαιπωρίας, υπήρχαν και στα δύο κτίρια, του αερολιμένα, ενώ υπήρξε κίνδυνος από αυτή την καθυστέρηση να χάσουν τη πτήση τους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν.

Το φαινόμενο δεν είναι πρωτόγνωρο για το αεροδρόμιο της Ρόδου πάντως. Αυτό που οφείλουν όλοι όσοι εμπλέκονται με την υπόθεση εξυπηρέτησης των επιβατών, είναι να πράξουν ότι απαιτείται ΑΜΕΣΑ, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούν τις χιλιάδες επιβάτες και να μην εξευτελίζουν το νησί μας διεθνώς.

Διαβάστε ακόμη

Αντ. Καμπουράκης: Απολύτως Διαφορετικοί! Ακραία Διαφορετικοί δε, όταν πρόκειται για Ήθος και Νομιμότητα!

Κυριάκος Κασάπης προς Αντώνη Καμπουράκη: Σταματήστε να εκτίθεστε

Στο δημοτικό συμβούλιο η διαχείριση του κυνοκομείου

Αυξημένη ανάγκη για αιμοδότες με ομάδα αίματος -0 στο Νοσοκομείο της Ρόδου

Νέο Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτών Οδηγών και Κυκλοφοριακής Αγωγής - Πρόεδρος ο Στέφανος Πορτσέλλη

Ακυρώθηκε η προγραμματισμένη επίσκεψη του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανου Κασσελάκη στη Ρόδο

Γουρούνα "μπήκε" μέσα σε κατάστημα - Σοβαρά τραυματισμένος ο οδηγός

Επιστολή Αντώνη Β. Καμπουράκη προς τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ρόδου Κυριάκο Κασάπη