Επιβεβαίωσαν την εκατέρωθεν εμπιστοσύνη Αστέρας Μασσάρων-Σταυρίδης

Επιβεβαίωσαν την εκατέρωθεν εμπιστοσύνη Αστέρας Μασσάρων-Σταυρίδης

Επιβεβαίωσαν την εκατέρωθεν εμπιστοσύνη Αστέρας Μασσάρων-Σταυρίδης

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 189 ΦΟΡΕΣ

Όπως αναμενόταν, θα συνεχίσουν από κοινού και τη νέα περίοδο

Με το Σάββα Σταυρίδη στην τεχνική ηγεσία του θα συνεχίσει να πορεύεται ο Αστέρας Μασσάρων. Η είδηση για την ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ των δύο πλευρών δεν προκαλεί την παραμικρή έκπληξη.

Ουσιαστικά είχε…προαναγγελθεί, αφ’ ενός από την εξαιρετική πορεία της ομάδας στις διοργανώσεις της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, αφ’ ετέρου δε από την εκφρασμένη εκατέρωθεν ικανοποίηση για την ποιότητα της κοινής διαδρομής.

Η διοίκηση του Αστέρα και ο Σάββας Σταυρίδης ελπίζουν πως όσο γρήγορα τα βρήκαν εκείνοι, άλλο τόσο γρήγορα θα καταφέρουν να κλείσουν το «μέτωπο» της παραμονής των ποδοσφαιριστών του βασικού κορμού. Τις ανοιχτές υποθέσεις θα τις «τρέξει», όπως συνέβη και πέρσι, η επιτροπή μεταγραφών, η οποία αναμενόταν να συγκροτηθεί κατά τη διάρκεια της χθεσινοβραδινής συνεδρίασης των μελών του Δ.Σ.

Το σωματείο των Μασσάρων είναι ένα από τα πλέον νοικοκυρεμένα της κατηγορίας, έχει δείξει συνέπεια στην τήρηση των συμφωνιών με τους παίκτες, η χρονιά κύλησε χωρίς παράπονα και μέσα σε εξαιρετικό κλίμα, συνεπώς η αισιοδοξία των παραγόντων του για αίσια έκβαση των επικείμενων συζητήσεων είναι απολύτως δικαιολογημένη. Ο Αστέρας αναμένεται να κινηθεί ενόψει της επόμενης αγωνιστικής περιόδου χωρίς να αλλάξει τη φιλοσοφία του, διατηρώντας το ίδιο μπάτζετ και στοχεύοντας ξανά σε μία καλή πορεία.

Διαβάστε ακόμη

Παναγιώτης Σπάρταλης: «Με νίκη αγκαλιάζουμε την παραμονή μας»

Νέο ρεκόρ συμμετοχών από το εξωτερικό για τον Μαραθώνιο Ρόδου!

ΕΠΣΔ: Το νέο πρόγραμμα στο τοπικό πρωτάθλημα

Ηρακλής Λάρδου-Ποσειδών Καρπάθου: «Καμπάνες» από τη ΔΕΑΒ!

Νίκες στην Καλαμάτα για τα αναπτυξιακά τμήματα πόλο των «Πιγκουίνων»

Ασπίδα Σαλάκου: «Ο σύλλογός μας σταματάει κάθε δραστηριότητα»

Αρκετοί αγώνες βόλεϊ σε Ρόδο και Κω

Περισσότεροι από 3.700 δρομείς στον Μαραθώνιο Ρόδου!