Στη Ρόδο την ερχομένη Τρίτη η ηγεσία της ΔΕΔΔΗΕ

Στη Ρόδο  την ερχομένη Τρίτη η ηγεσία της ΔΕΔΔΗΕ

Στη Ρόδο την ερχομένη Τρίτη η ηγεσία της ΔΕΔΔΗΕ

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 290 ΦΟΡΕΣ

Σύσσωμη σχεδόν η ηγεσία της ΔΕΔΔΗΕ με επικεφαλής τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο καθηγητή κ. Νίκο Χατζηαργυρίου, θα βρεθεί στο νησί της Ρόδου την ερχόμενη Τρίτη 10 Μαϊου, προκειμένου να ασχοληθεί με τοπικά ζητήματα που αφορούν το ενεργειακό της περιοχής μας.

Τον πρόεδρο της ΔΕΔΔΗΕ αναμένεται να συνοδεύσουν ανώτατα στελέχη της επιχείρησης, (κ. Σπίγκος, αντιπρόεδρος, Μενεγάτος, γενικός διευθυντής, Σταυροπούλου, διευθύντρια ΔΔΝ, Δράκας Διευθυντής με αρμοδιότητα σταθμών και Δασκαλάκης περιφερειακός διευθυντής Νήσων.)

Στην διήμερη παραμονή του, το κλιμάκιο της ΔΕΗ, αναμένεται να έχει συναντήσεις και επαφές με τον Περιφερειάρχη Νοτίου Αιγαίου κ. Χατζημάρκο, τον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τον αντιπεριφερειάρχη κ. Γιάννη Φλεβάρη και βέβαια με τα επιτελικά στελέχη της ΔΕΗ σε τοπικό επίπεδο.

Διαβάστε ακόμη

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου

Αλέξανδρος Κολιάδης: Η επέκταση του γηπέδου και η αύξηση χωρητικότητας του Κλειστού Γυμναστηρίου της Καλλιθέας, είναι μόνο η αρχή!

Εκπτώσεις σε ακτοπλοϊκά και αεροπορικά εισιτήρια για τη μετάβαση αναπληρωτών εκπαιδευτικών στον τόπο μόνιμης διαμονής τους για τις εορτές του Πάσχα

Ενημερωτική δράση της Κινητής Μονάδας Ρόδου του ΚΕΘΕΑ ΑΡΙΑΔΝΗ ενόψει των εορτών του Πάσχα

Με προσωπική παρέμβαση του Δημάρχου Ρόδου κ. Κολιάδη, ανοίγεται επιτέλους ο δρόμος για την ευρωπαϊκή πορεία του Κολοσσού Η Ηotels Collection