Με το βλέμμα στην πρεμιέρα των μπαράζ και τα αυτιά στην ΕΠΟ η Ρόδος

Με το βλέμμα στην πρεμιέρα των μπαράζ και τα αυτιά στην ΕΠΟ η Ρόδος

Με το βλέμμα στην πρεμιέρα των μπαράζ και τα αυτιά στην ΕΠΟ η Ρόδος

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 298 ΦΟΡΕΣ

Για τις ιδιαιτερότητες του επικίνδυνου εκτός έδρας αγώνα με τον Ποσειδώνα Καρδαμύλων προετοιμάζονται τα «ελάφια»

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών της Ρόδου ενόψει της έναρξης των μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική κατηγορία στις 15 Μαΐου.

Μετά το διήμερο ρεπό, που τους παραχωρήθηκε την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα, οι ποδοσφαιριστές επέστρεψαν στις προπονήσεις, οι οποίες προσαρμόζονται πλέον στις ανάγκες του πρώτου αγώνα της σειράς, τον εκτός έδρας κόντρα στον Ποσειδώνα Καρδαμύλων.

Το τεχνικό επιτελείο της Ρόδου έχει μελετήσει εξονυχιστικά την πρωταθλήτρια Χίου, μέσα από dvd αρκετών αγώνων της και προετοιμάζεται για ένα παιχνίδι ειδικών συνθηκών. Τα «ελάφια» θα κληθούν να αντιμετωπίσουν ένα σύνολο το οποίο ναι μεν δεν…ξεχειλίζει από ποιότητα, αλλά που παύει να διαθέτει αρετές, να έχει συνοχή και να δείχνει καλοδουλεμένο.

Επιπλέον, ο βαθμός δυσκολίας αυξάνεται λόγω των μικρών διαστάσεων και του συνθετικού τάπητα του γηπέδου που χρησιμοποιεί στο Βροντάδο της Χίου, συνεπώς παρότι διαθέτει ισχυρότερη και καλύτερη ομάδα, η Ρόδος έχει μπροστά της μία πραγματικά «πονηρή» και επικίνδυνη αποστολή.

Λόγω των ιδιαιτεροτήτων του αγωνιστικού χώρου που θα συναντήσει η πρωταθλήτρια Δωδεκανήσου, οι προπονήσεις μεταφέρονται στην πλειοψηφία τους σε γήπεδα με συνθετικό τάπητα. Η χθεσινή έγινε στο ενωσιακό γήπεδο στο Καρακόνερο, με παρόντες όλους τους ποδοσφαιριστές, πλην του Λάκη Αξιώτη. Ο έμπειρος μέσος δεν έχει επιστρέψει από την Κάλυμνο, όπου πέρασε τις μέρες του Πάσχα και με δεδομένο πως το έπραξε χωρίς να έχει συγκαταθέσει ο προπονητής και η διοίκηση, τον περιμένει κλήση σε απολογία.

Περιμένουν ΕΠΟ για Πανθηραϊκό
Εν τω μεταξύ, τις αποφάσεις της Ομοσπονδίας για τη νομιμότητα της συμμετοχής του Πανθηραϊκού στα μπαράζ ανόδου, περιμένουν οι πρωταθλήτριες Δωδεκανήσου, Λέσβου και Χίου. Οι Ρόδος, Αίγειρος Μυστεγνών και Ποσειδώνας Καρδαμύλων έστειλαν, μέσω των Ενώσεών τους, έγγραφο αίτημα στην ΕΠΟ, ζητώντας να τοποθετηθεί επισήμως για το κατά πόσο αναγνωρίζεται η σημερινή διοίκηση της ΕΠΣ Κυκλάδων, στη βάση των όσων έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες εβδομάδες.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, με την υπόθεση θα ασχοληθεί, ίσως και εντός της εβδομάδας, η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της ΕΠΟ, αφού προηγουμένως ζητήσει την εισήγηση της Νομικής Υπηρεσίας.

Υπενθυμίζεται, πως στη σημερινή διοίκηση της Ένωσης Κυκλάδων χρεώνονται τουλάχιστον δύο σοβαρές παραβιάσεις του καταστατικού της Ομοσπονδίας.

Καταρχήν δεν διοργάνωσε εκλογές τον περασμένο Δεκέμβριο, στο πλαίσιο της υποχρέωσής της να εξαντλήσει τη θητεία του προηγούμενου Δ.Σ. (εκλογές έγιναν πρόωρα τον Ιούνιο) και κατά δεύτερο, αύξησε κατά δύο τις θέσεις στο εσωτερικό της. Από 9μελές, που οφείλει να είναι λόγω των μόλις 19 ενεργών σωματείων της δύναμής της, μετατράπηκε αυθαίρετα σε 11μελές.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού

Στην Εθνική βόλεϊ Κ16 η Σοφία Καλημεράκη του Ροδίων Άθλησις!

Γ’ Εθνική – 32η Αγωνιστική: Πλήρης δράση σήμερα και αύριο

ΑΕΡΑ: Με ενδεκάδα ανάγκης στο Μαρκόπουλο