Το «πράσινο φως» από τον Λυκογιάννη για το ρόστερ του Κολοσσού

Το «πράσινο φως» από τον Λυκογιάννη για το ρόστερ του Κολοσσού

Το «πράσινο φως» από τον Λυκογιάννη για το ρόστερ του Κολοσσού

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 189 ΦΟΡΕΣ

Οι εισηγήσεις του προπονητή των «θαλασσί» για το έμψυχο δυναμικό εφόσον ανανεώσει τη συνεργασία του

Με τη διαφαινόμενη αποχώρηση του Γιαννούλη Λαρεντζάκη, ο βασικός κορμός του Κολοσσού H Hotels για τη νέα σεζόν αρχίζει ν’ αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες. Βέβαια, είναι αποκλειστική υπόθεση του προπονητή ο οποίος προς το παρόν δεν είναι «κλεισμένος» αν και πρόθεση των ανθρώπων της ροδίτικης ομάδας είναι να κρατήσουν τον Άρη Λυκογιάννη.

Θέτοντας ως δεδομένη την παραμονή του στον πάγκο, ο Λυκογιάννης «χάνει» το φετινό του ηγέτη ενώ είναι σαφές ότι οι επιλογές του για ανανεώσεις θα είναι πολύ συγκεκριμένες. Από τον κορμό των Ελλήνων, θα πρέπει να θεωρείται σίγουρη η εισήγησή του για παραμονή του Σαλούστρου ο οποίος αποδείχθηκε «χρυσή» μεταγραφή έστω και στα μισά της σεζόν.

Λογικά, και ο Γεωργαλλής θα πρέπει να είναι στη λίστα του αν και ο αρχηγός έκανε πιο αισθητή την παρουσία του στην ομάδα στο β’ γύρο ενώ μεγάλο ερωτηματικό αποτελεί ο Σωτήρης Μανωλόπουλος καθώς η δεύτερη χρονιά του στον Κολοσσό δεν ήταν ανάλογη της πρώτης.

Οι νεαροί Μπιλλής και Οικονομόπουλος δεν χρησιμοποιήθηκαν τόσο όσο οι Τολιόπουλος και Λαρεντζάκης πέρσι αλλά στη δεύτερη χρονιά τους οι πιθανότητες είναι με το μέρος τους.

Όσον αφορά στους ξένους, κι εδώ τα πράγματα είναι μάλλον ξεκάθαρα ωστόσο ρόλο θα παίξει ο τελικός προϋπολογισμός και τα περιθώρια που θα έχει ο Λυκογιάννης για να …ελιχθεί στη μεταγραφική αγορά.

Στόχος Νο1 είναι σαφώς η παραμονή του Τρέβορ Ρέλεφορντ αν και το κασέ του Αμερικανού είναι αναμενόμενο να «εκτοξευθεί» μετά τη φετινή του παρουσία στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Από κει και πέρα, σοφή κίνηση θα είναι η ανανέωση συνεργασίας με τον Άχονεν ο οποίος είναι ουσιαστικός παίκτης και βοήθησε πολύ την ομάδα στη φετινή της πορεία.

Ο Τομ Λίντεν δεν έπεισε ότι μπορεί να παραμείνει και τρίτη χρονιά στη Ρόδο ενώ πολύ μεγάλα σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή του είχε και ο Κέλβιν Λιούις.

Ο Γουίλ Ντέιβις είναι μία περίπτωση που θα συζητηθεί ενώ, τέλος, για τον Γκάρι Μακ Γκι θα υπάρξουν πολλές παράμετροι στην τελική απόφαση του Λυκογιάννη.

Ας μην ξεχνάμε πως κατά τη διάρκεια της χρονιάς, ο προπονητής των «θαλασσί» είχε εκφράσει παράπονα για τη νοοτροπία ορισμένων αθλητών επομένως είναι σίγουρο ότι – αν παραμείνει – θα προσέξει ιδιαίτερα τις εισηγήσεις του.

Διαβάστε ακόμη

Διαγόρας: Ψάχνει για ένα σημαντικό «διπλό»

Δημήτρης Γκαίδας: «Είναι κομβικό παιχνίδι, θέλουμε τη νίκη»

Συνέχεια δράσης στην Basket League, ανακοινώθηκαν οι διαιτητές

Στην Τουρκία για φιλικά παιχνίδια οι Παίδες του Κολοσσού!

Αύριο στην Καλλιθέα το Γ.Σ. Δωδεκάνησος-Άτλας Αθηνών

Νίκος Καραβασίλης και Κωνσταντίνα Ρεντοπούλου στο “Hereya Open”

Ετοιμάζεται πυρετωδώς ο Άγιος Γεώργιος

Η παρουσία στη Μαδέρα δεν επέτρεψε στον Νικόλαο Κοντού να είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους