Στο λιμένα Λειψών η είσπραξη τελών τουριστικών σκαφών

Στο λιμένα Λειψών η είσπραξη τελών τουριστικών σκαφών

Στο λιμένα Λειψών η είσπραξη τελών τουριστικών σκαφών

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 275 ΦΟΡΕΣ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πάτμου αποφάσισε τη διενέργεια της υπηρεσίας: «Παροχή υπηρεσιών για την είσπραξη τελών από τουριστικά σκάφη που ελλιμενίζονται στο λιμένα Λειψών», με απευθείας ανάθεση.

Το προσωπικό του αναδόχου θα βρίσκεται στο λιμένα Λειψών κατ’ ελάχιστον τρεις ώρες ημερησίως έως και 31 Οκτωβρίου 2016. Κατά το υπόλοιπο διάστημα παροχής της υπηρεσίας το προσωπικό του αναδόχου θα πρέπει να παρευρίσκεται στο λιμένα τουλάχιστον μισή ώρα ημερησίως.

Βάσει των υπαρχόντων στατιστικών στοιχείων, το συνολικό ποσό των εισπραχθησόμενων λιμενικών τελών εκτιμάται ότι θα ανέλθει στο ποσό των 20.000 ευρώ πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Προκειμένου να υπάρχει κίνητρο για τον ανάδοχο να επιδιώξει την μεγιστοποίηση των εισπράξεων (εισπράττοντας τα τέλη από όλα τα ελλιμενιζόμενα σκάφη), η αμοιβή του θα γίνεται όχι με εξαρχής προκαθορισμένο ποσό αλλά με ποσοστό επί των εισπραχθησόμενων λιμενικών τελών, το οποίο προϋπολογίζεται σε 25%.

Επομένως, ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της υπηρεσίας ανέρχεται σε 20.000 ευρώ x 25% = 5.000 ευρώ πλέον του αναλογούντος Φ.Π.Α.

Τονίζεται σε κάθε περίπτωση ότι το ανωτέρω αναφερόμενο ποσό είναι ενδεικτικό και η αμοιβή του αναδόχου θα προέρχεται αποκλειστικά από το ποσοστό των εισπράξεων που θα αναγράφεται στην οικονομική του προσφορά.

Διαβάστε ακόμη

Λειψοί: Το ελληνικό νησί χωρίς ξαπλώστρες που προβάλλουν Sun και Vanity Fair ως όαση για φυσιολάτρες

Συνάντηση του δημάρχου Λειψών Φ. Μάγγου με τον υπουργό Ναυτιλίας Χ. Στυλιανίδη

Οι Λειψοί στην κορυφή των 11 πιο υποσχόμενων προορισμών του κόσμου για το 2024

Με τον περιφερειάρχη συναντήθηκε ο δήμαρχος Λειψών

Δωρεά του Αθανάσιου Μαρτίνου η αυλή του Νηπιαγωγείου Λειψών

Ποιοι ορίστηκαν αντιδήμαρχοι στον δήμο Λειψών

Οργανωμένες επαφές του Δήμου Λειψών στη διεθνή έκθεση WTM 2023

Συνελήφθη ένας άνδρας για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών στους Λειψούς