Ρόδος: Επιχείρησε να ρίξει στον γκρεμό την πρώην σύζυγό του!

Ρόδος: Επιχείρησε να ρίξει στον γκρεμό την πρώην σύζυγό του!

Ρόδος: Επιχείρησε να ρίξει στον γκρεμό την πρώην σύζυγό του!

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4865 ΦΟΡΕΣ

Συνελήφθη ύστερα από την καταγγελία σε βάρος του

Την εν διαστάσει σύζυγό του επιχείρησε να ρίξει από το γκρεμό, 45χρονος ο οποίος συνελήφθη και παραπέμφθηκε στη δικαιοσύνη!

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε την Τρίτη 17 Μαΐου 2016 στις 10 το βράδυ όταν η 40χρονη επέστρεφε σπίτι της από την δουλειά, οδηγώντας δίκυκλο μοτοποδήλατο. Τότε – όπως καταγγέλθηκε στην αστυνομία- εμφανίστηκε ο 45χρονος ο οποίος και «έπεσε» με το μοτοποδήλατό του στο όχημα της πρώην συζύγου του.

Ακολούθως ο ίδιος άρχισε να την σπρώχνει – σύμφωνα με τις μαρτυρίες της 40χρονης- προκειμένου να την κάνει να πέσει από το ύψωμα που βρισκόταν στην περιοχή, ενώ παράλληλα την χτυπούσε και με την σέλα του μοτοποδηλάτου.

Η 40χρονη που κατάφερε να διαφύγει κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία και προχθές το βράδυ συνελήφθη ο 45χρονος ο οποίος χθες προσήχθη στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου η οποία και άσκησε σε βάρος του ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος και κρατείται προκειμένου σήμερα να απολογηθεί.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο ίδιος έχει οδηγηθεί ενώπιον της δικαιοσύνης για το ίδιο θέμα αρκετές φορές παλαιότερα, ενώ και τον Ιανουάριο του 2016 είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Ρόδου σε φυλάκιση 15 μηνών, καθώς είχε και πάλι επιχειρήσει να «πατήσει» την εν διαστάσει σύζυγό του με μία «γουρούνα»!

Πιο συγκεκριμένα, στις 19 Ιανουαρίου 2016 η 40χρονη γυναίκα βρισκόταν στην περιοχή του Φαληρακίου μαζί με γνωστό της άτομο, όταν τους εντόπισε ο 46χρονος και σύμφωνα με το κατηγορητήριο επιχείρησε να την χτυπήσει με το μοτοδήλατο τύπου «γουρούνα» που οδηγούσε.

Η 40χρονη κατήγγειλε το περιστατικό στον Αστυνομικό Σταθμό Αφάντου, καθώς επίσης πως και την προηγούμενη μέρα ο κατηγορούμενος την είχε χτυπήσει με λάστιχο ύδρευσης που είχε στην αυλή της.

Μετά την καταγγελία ο 46χρονος συνελήφθη και σε βάρος του κινήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία, στο πλαίσιο της οποίας κάθισε στο εδώλιο του δικαστηρίου όπου και κρίθηκε ένοχος και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 15 μηνών η οποία μετατρέπεται προς 5 ευρώ την ημέρα.

Διαβάστε ακόμη

Νίσυρος: Νέες αποκαλύψεις για τον αρχαιοφύλακα - «Βροχή» οι καταγγελίες – τέθηκε σε αναστολή των καθηκόντων του

Σε βαθμό κακουργήματος οι διώξεις που ασκήθηκαν κατά δύο εκπαιδευτικών

Απεγκλωβισμός 25 ατόμων από βραχώδη περιοχή της Τήλου

Κοινωνικές δράσεις των Υπηρεσιών της Αστυνομίας στο νησί της Ρόδου

Δέκα χρόνια κάθειρξη σε Σκοπιανό που συνελήφθη με 1.273 γραμμάρια χασίς

Συνελήφθη 36χρονος για διακίνηση ναρκωτικών και οπλοκατοχή στη Ρόδο

Παλαιστίνιος κατηγορείται για απόπειρα βιασμού και εκβίαση

«Δεν ήταν δικά μου τα 4,6 κιλά χασίς» ισχυρίστηκε στην απολογία του ο 32χρονος