Κραυγή απόγνωσης από Ροδίτισσα άνεργη μητέρα 3 παιδιών

Κραυγή απόγνωσης  από Ροδίτισσα άνεργη  μητέρα 3 παιδιών

Κραυγή απόγνωσης από Ροδίτισσα άνεργη μητέρα 3 παιδιών

Μπάμπης Μαστροδημήτρης

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 4358 ΦΟΡΕΣ

«Θέλω απλώς να δουλέψω για να ζήσω τα παιδιά μου» λέει η ίδια στη «Ροδιακή»

Κραυγή απόγνωσης εκπέμπει μέσω της «Ροδιακής» μια 37χρονη μητέρα τριών παιδιών από τη Ρόδο, καθώς τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της ζουν σε συνθήκες εξαθλίωσης, καθώς δεν έχουν βοήθεια από πουθενά, η ίδια είναι μακροχρόνια άνεργη και ταλαιπωρημένη με την υγεία της, ενώ χθες η ΔΕΗ τους έκοψε το ρεύμα στο σπίτι όπου ζουν με ενοίκιο!

Η συμπολίτισσά μας κάνει έκκληση για το αυτονόητο. Ζητάει από όποιον μπορεί να της προσφέρει εργασία για να μπορέσει να επιβιώσει η ίδια και τα ανήλικα παιδιά της. «Δεν ζητιανεύω, ζητάω απλώς να δουλέψω, για να μπορέσω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς τα τρία μου παιδιά», είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην «Ροδιακή».

Η 37χρονη έχει αντιμετωπίσει το τελευταίο διάστημα αρκετές φορές τα «χτυπήματα» της μοίρας. Όχι μόνο είναι χωρισμένη μητέρα τριών ανήλικων παιδιών, χωρίς να λαμβάνει διατροφή από τον πρώην σύζυγό της ή οποιαδήποτε άλλη κρατική ενίσχυση, αλλά πέρασε το τελευταίο διάστημα δύο εμφράγματα και αναγκάστηκε μάλιστα να υποβληθεί και σε χειρουργική επέμβαση. Ωστόσο πλέον έχει αποκατασταθεί η υγεία της και μπορεί να εργασθεί και πάλι κανονικά. «Μπορώ να δουλέψω οπουδήποτε. Σε εστιατόριο, σε κουζίνα, όπου έχω εργαστεί και στο παρελθόν», τονίζει «αρκεί να μπορέσω να μεγαλώσω αξιοπρεπώς τα παιδιά μου», επαναλαμβάνει συνέχεια.

Χθες πάντως η ίδια βίωσε μια από τις δυσκολότερες ημέρες της ζωής της. Η ΔΕΗ διέκοψε την ηλεκτροδότηση στο σπίτι όπου ζει με τα παιδιά της, με αποτέλεσμα να έχει «βυθιστεί» περισσότερο στην απόγνωση. «Δεν ξέρω τι να πω στα παιδιά μου. Το μεγάλο μου παιδί καταλαβαίνει απόλυτα τι συμβαίνει και δεν μπορώ να του εξηγήσω τον λόγο. Σήμερα το πρωί δεν είχα ούτε καν γάλα να τους δώσω, ούτε καν ψωμί για να φάνε», κατέληξε η 37χρονη, τα στοιχεία της οποίας είναι στη διάθεση της «Ροδιακής», για όποιον μπορεί να τη βοηθήσει ή να της προσφέρει εργασία.

Διαβάστε ακόμη

Κινητοποίηση της πυροσβεστικής για φωτιά στην πόλη της Ρόδου

Άνοιξε χθες η πλατφόρμα για το επίδομα μητρότητας στις μητέρες εμπόρους

M. Kόνσολας: Το Πανεπιστήμιο Αιγαίου πρέπει να παρουσιάσει το δικό του σχέδιο για τη Ρόδο και την Κω

Ακυρώνεται η εκλογή του Βάιου Καλοπήτα με απόφαση του Τριμελούς Διοικητικού Πρωτοδικείου

Τζέιμς Καφετζής για την αποχώρησή του από το Survivor: Πάνω από όλα είναι η οικογένεια

Τσάντα με εκατοντάδες χιλιάδες δολάρια βρέθηκε σε θαλάσσια περιοχή της Σύμης

Έφυγε από τη ζωή ο πρώην διευθυντής υγειονομικών υπηρεσιών του ΙΚΑ γιατρό Κώστας Κωτικώστας

Ξεκίνησαν οι αποψιλώσεις από την Αρχαιολογία στη Μεσαιωνική Πόλη