Παραδέχθηκε ότι πήρε τα χρήματα η νεαρή Ρωσίδα απο τον συνταξιούχο

Παραδέχθηκε ότι πήρε τα χρήματα η νεαρή Ρωσίδα απο τον συνταξιούχο

Παραδέχθηκε ότι πήρε τα χρήματα η νεαρή Ρωσίδα απο τον συνταξιούχο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 679 ΦΟΡΕΣ

Με πολιορκούσε γι’ αυτό μου έκανε δώρα, ισχυρίστηκε στην ανακρίτρια

«Με πολιορκούσε για αυτό μου έκανε δώρα»! Αυτό ισχυρίστηκε χθες απολογούμενη στην ανακρίτρια Ρόδου η 27χρονη Ρωσίδα που κατηγορείται ότι εξαπάτησε 65χρονο συνταξιούχο καταφέρνοντας έτσι να της δώσει 170.000 ευρώ και ένα αυτοκίνητο!

Η αλλοδαπή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικό όρο.
Όπως είναι γνωστό σε βάρος της αλλοδαπής αλλά και άλλων δύο ανδρών ηλικίας 35 και 58 ετών έχει ασκηθεί ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για απάτη από κοινού και χθες η 27χρονη συνοδευόμενη από το δικηγόρο της κ. Μάριο Μαραβέλια προσήχθη ενώπιον της ανακρίτριας Ρόδου όπου και απολογήθηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 27χρονη επανέλαβε τα όσα και προανακριτικά είχε καταθέσει, ότι δηλαδή ο 65χρονος συνταξιούχος την πολιορκούσε προκειμένου να κάνει σχέση μαζί του για αυτό και τις έδινε τα χρήματα και όλα τα υπόλοιπα, ως δώρα! Μάλιστα η ίδια φέρεται να τόνισε πως όλα γίνονταν εν γνώσει του 65χρονου και τίποτα κρυφά του, ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που την συμβούλευε για τις ενέργειές της.
Τελικά μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα η 27χρονη Ρωσίδα αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

Αξίζει να σημειωθεί πως την προηγούμενη εβδομάδα για την υπόθεση αυτή απολογήθηκε ο 35χρονος συνοδευόμενος από τον συνήγορο του κ. Στέλιο Κιουρτζή και δύο εβδομάδες νωρίτερα ο 58χρονος με τον δικηγόρο του κ. Μανώλη Κουτσούκο όπου και αρνήθηκαν τις κατηγορίες που τους αποδίδονται. Και οι δύο άνδρες με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή αφέθηκαν ελεύθεροι χωρίς όρους.

Η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης πριν από πέντε χρόνια με την κατάθεση μήνυσης από τον 65χρονο σε βάρος της νεαρής Ρωσίδας και άλλων δύο ανδρών ηλικίας 35 και 58 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι πλέον είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της απάτης από κοινού.
Σύμφωνα με την μήνυση του 65χρονου αλλά και τα όσα περιέχονται στην δικογραφία, τον Μάιο του 2009 η αλλοδαπή είπε στον 65χρονο ότι θέλει να μισθώσει ένα κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στη Ρόδο για να λειτουργήσει ως καφέ – μπαρ και μάλιστα ότι είχε εξασφαλισμένη πελατεία λόγω των γνωριμιών της αλλά και της θέσης του καταστήματος.

Θα ήταν λοιπόν μία ιδιαίτερα κερδοφόρα επιχείρηση, για την οποία είχε μεριμνήσει ώστε να εκδοθεί και εύκολα η άδεια λειτουργία της, όμως της έλειπαν τα χρήματα.
Για το λόγο αυτό – σύμφωνα με το κατηγορητήριο- ζήτησε από τον 65χρονο να χρηματοδοτήσει την επιχείρηση με την προϋπόθεση ότι με την λειτουργία της θα του επέστρεφε τα χρήματα και επιπλέον 1000- 2000 ευρώ μηνιαίως ως τον αφανή εταίρο του καταστήματος.

Ο 65χρονος το χρονικό διάστημα από τον Μάιο έως τον Οκτώβριο του 2009 δηλώνει ότι κατέβαλε σταδιακά το ποσό των 167.000 ευρώ και πιο αναλυτικά 80.800 ευρώ σε μετρητά, επιταγές συνολικού ποσού 55.495 ευρώ και 31000 ευρώ από αναλήψεις και αγορές μέσω τριών πιστωτικών καρτών.

Σε ότι αφορά τον 58χρονο είχε συμφωνήσει να διακοσμήσει το κατάστημα που θα λειτουργούσε η 27χρονη Ρωσίδα, ενώ ο 35χρονος ισχυρίζεται ότι ήταν ο επόμενος μισθωτής όταν τον Νοέμβριο του 2009 η αλλοδαπή αποχώρηση από την επιχείρηση.

Διαβάστε ακόμη

Εξιχνιάστηκε κλοπή τιμαλφών από χρυσοχοείο στη Ρόδο

Συνελήφθη αλλοδαπός στη Ρόδο για ναρκωτικά

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 54χρονος, υπεύθυνος κέντρου διασκέδασης στη Ρόδο, για διακίνηση ναρκωτικών

Πουλούσε υαλοκαθαριστήρες και συνελήφθη

Σε κινητοποιήσεις από αύριο οι δικηγόροι του νησιού μας

Καταγγελία για κακομεταχείριση ζώου

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος στους δύο γονείς

«Κούρεμα» οφειλών άνω των 500.000 ευρώ πέτυχε επιχειρηματίας της Ρόδου