Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου: Ο κ. Γάκης υπογράφει τα πάντα για να διατηρήσει την καρέκλα του και να συμμετέχει στην «Κουτάλα»

Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου: Ο κ. Γάκης υπογράφει τα πάντα για να διατηρήσει  την καρέκλα του και να συμμετέχει στην «Κουτάλα»

Εμπορικός Σύλλογος Ρόδου: Ο κ. Γάκης υπογράφει τα πάντα για να διατηρήσει την καρέκλα του και να συμμετέχει στην «Κουτάλα»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 300 ΦΟΡΕΣ

Σκληρή επίθεση στον βουλευτή Δωδεκανήσου από τον πρόεδρο του ΕΣΡ κ. Νικόλαο Μπόνη

Με αφορμή την αντιπαράθεση του βουλευτή της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ κ, Γάκη, με τον Πρόεδρο του ΕΒΕΔ κ. Γιάννη Πάππου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ρόδου κ. Νικόλαος Μπόνης, προέβη στην παρακάτω δήλωση:

«Ο κ. Γάκης, βουλευτής της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, της οποίας ο Πρωθυπουργός ομολόγησε δημόσια ότι έχει αυταπάτες που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό, όχι μόνο δεν κατήργησε με ΕΝΑ Νόμο όλα όσα είχαν ψηφιστεί, πριν από εκείνουΝικς, αλλά Ψήφισε το πιο επώδυνο πακέτο μέτρων που έχει λάβει η χώρα έως σήμερα και την επιτροπεία της για 99 χρόνια. Θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσει συγνώμη από τον Ελληνικό Λαό και να μην συνεχίζει να τον προκαλεί με ξύλινες, δήθεν επαναστατικές δηλώσεις .

Ο λαϊκισμός του κ. Γάκη ξεπερνάει τα όρια της λογικής, γιατί με την ψήφο του καταργήθηκαν οι μειωμένοι συντελεστές ΦΠΑ στα Δωδεκάνησα, μέτρο το οποίο δεν απέδωσε ούτε πρόκειται να αποδώσει. Είναι ένα υφεσιακό και αντιαναπτυξιακό μέτρο που υπονομεύει την ανταγωνιστικότητα της νησιωτικής οικονομίας, τις επιπτώσεις του οποίου σήμερα βιώνει η αγορά της Ρόδου. Χαρακτηριστική και η χθεσινή δήλωση του κ. Καμμένου για αντισυνταγματικό και άδικο μέτρο.

Να θυμίσουμε στον κ. Γάκη, ότι στη σύσκεψη των φορέων που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την 1η Απριλίου 2014 , με θέμα την επικείμενη τότε κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ, εκείνος αποχώρησε δηλώνοντας ότι δεν υπήρχε θέμα κατάργησης καταγγέλλοντας μάλιστα ότι η συνάντηση είχε πραγματοποιηθεί με σκοπό την προβολή των παρευρισκομένων….

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γάκης σε πλείστες των περιπτώσεων αντί να προασπίζει τα συμφέροντα του τόπου του, προστατεύει τα συμφέροντα του κόμματος του, υπογράφοντας τα πάντα προκειμένου να διατηρήσει την καρέκλα του και να συμμετέχει στην «Κουτάλα» της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.

Για ποιες αναπτυξιακές προκλήσεις μιλάτε κ. Γάκη, όταν με τα μέτρα σας έχετε καταποντίσει την αγορά εξαφανίζοντας κατά συρροή τις επιχειρήσεις; Για ποια ανάπτυξη μιλάτε όταν οι επιχειρήσεις ασφυκτιούν και πεθαίνουν στο θάλαμο αερίων των μέτρων του ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ;

Με ποιες παραγωγικές δυνάμεις του τόπου δώσατε μάχη για να μεταφέρετε το μέτρο της κατάργησης του ΕΦΚ οινοπνευματωδών ποτών στα Δωδεκάνησα για την 1/01/2018, όταν οι παραγωγικοί φορείς ΔΕΝ θέλουν καν να σας συναντήσουν κ. Γάκη;»

Διαβάστε ακόμη

Συμφωνία Δημάρχου Ρόδου και Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης για άμεση λύση στο πρόβλημα υποστελέχωσης του Κτηματολογίου

Την Παρασκευή θα συνεδριάσει η περιφερειακή επιτροπή Νοτίου Αιγαίου

Ορκίστηκαν Δημοτικοί Σύμβουλοι οι κυρίες Ματίνα Γιαννέλη και Ελπίδα Ατσίδη

Αίτημα για τις δαπάνες καρκινοπαθών που πάνε στην Αθήνα για ακτινοθεραπείες

Σε 160 ανέρχονται τα μικρά και μεγάλα νησιά της Δωδεκανήσου

Τα ερωτήματα που κατέθεσε η Λαϊκή Συσπείρωση προς συζήτηση στη Συνεδρίαση Λογοδοσίας της περιφέρειας

Ολοκλήρωση έργων αντιπλημμυρικής – αντιδιαβρωτικής προστασίας στη Ρόδο

Δράση “Explore the Aegean ΙΙ” από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου