Τελείωσε ο δανεισμός Καραβατζή στο «Ροδίων Άθλησις»

Τελείωσε ο δανεισμός Καραβατζή στο «Ροδίων Άθλησις»

Τελείωσε ο δανεισμός Καραβατζή στο «Ροδίων Άθλησις»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 43 ΦΟΡΕΣ

Το εγκώμιο του παίκτη έπλεξε σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος Μάνος Νικολιδάκης

Στο «Ροδίων Αθλησις» μπαίνουν όλα σιγά σιγά στη θέση τους. Από το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας με τον Νίκο Αντωνιάδη, μέχρι με το ποιοι θα μείνουν και θα ανανεώσουν τη συνεργασία τους στο ρόστερ της ομάδας.

Βέβαια κάποια σοβαρά θέματα δεν έχουν τεθεί στο τραπέζι των συζητήσεων ακόμα, αλλά κάποιες συνεργασίες με παίκτες που ήρθαν πέρυσι το καλοκαίρι, ολοκληρώθηκαν και οι παίκτες επιστρέφουν στη βάση τους.

Το αν θα ανανεώσουν με το «Ροδίων», είναι καθαρά θέμα του κόουτς αλλά και της διοίκησης.
Αυτός είναι ο λόγος που αν θέλει να κρατήσει στο ρόστερ του το «Ροδίων» το Γιάννη Καβαρατζή θα πρέπει να συζητήσει εκ νέου μαζί του για καινούργια συμφωνία.

Έτσι προς το παρόν αποτελεί παρελθόν, καθώς έληξε ο δανεισμός του από τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης. Μάλιστα, το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού, του Γιάννη Καβαρατζή, θέλησε να στείλει ο πρόεδρος της ομάδας, Μάνος Νικολιδάκης μέσω σελίδας κοινωνικής δικτύωσης:

«Ο Γιάννης Καβαρατζής υπήρξε ένας από τους στυλοβάτες της φετινής ονειρεμένης χρονιάς. Άριστος χαρακτήρας. Έδεσε με τα υπόλοιπα παιδιά της ομάδας. Έφυγε για την ιδιαίτερη πατρίδα του και για φοιτητικές υποχρεώσεις. Τον ευχαριστούμε πολύ για τη συνολική του παρουσία στην ομάδα. Ευελπιστώ τη νέα χρονιά να φοράει και πάλι τη φανέλα του Ροδίων».

Διαβάστε ακόμη

Σάββας Ορφανίδης: «Ο Φοίβος θέλει πάντα να πρωταγωνιστεί!»

«Φωνές» της Ρόδου για τη διαιτησία στο Άργος

Μετάλλια για τα Δωδεκάνησα στο Πανελλήνιο σχολικό του στίβου

Γεμάτο πρόγραμμα στο τοπικό μπάσκετ

Οι διακρίσεις του ΑΣ Ρόδου Shotokan Karate στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kanazawa Cup

Νέα μεγάλη βολή από τον Μάρκο Μέμα στη σφύρα!

«Κλείνει» ο Καρίκης

Διαγόρας: Ματς «κλειδί» για την παραμονή