Aegean Regatta: Αγώνας σύμβολο στο Αιγαίο

Aegean Regatta: Αγώνας σύμβολο στο Αιγαίο

Aegean Regatta: Αγώνας σύμβολο στο Αιγαίο

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 56 ΦΟΡΕΣ

Όλο και αυξάνονται τα πληρώματα με συμμετοχή στη φετινή διοργάνωση

Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζονται απ’ όλους όσοι βρίσκονται κοντά στη διοργάνωση οι κινήσεις για την καλύτερη δυνατή διεξαγωγή και φέτος της Aegean Regatta. Οι συμμετοχές πληρωμάτων αυξάνονται ενώ και φέτος θα υπάρξουν πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις σε κάθε νησί-σταθμό της ιστιοπλοϊκής αυτής διοργάνωσης.

Όπως ανέφερε μάλιστα και σε συνέντευξή του που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης ο Γενικός Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, Γιάννης Γιανέλλης - Θεοδοσιάδης, το προσφυγικό δεν πρόκειται με κανέναν τρόπο να επηρεάσει αρνητικά τους αγώνες.

Η Αegean Regatta θα γίνει από τις 19 έως τις 27 Αυγούστου στη θαλάσσια περιοχή του Βόρειου και Βορειοανατολικού Αιγαίου, με εκκίνησης στη μαρίνα του Πόρτο Καρράς στη Χαλκιδική, σταθμούς στη Μύρινα της Λήμνου, στον Άη Στράτη, στον Μόλυβο της Λέσβου και τερματισμό στη Μυτιλήνη.
Συντονιστής όμιλος της Aegean Regatta 2016 είναι ο Ιστιοπλοϊκός Όμιλος Μυτιλήνης και συνδιοργανωτές οι: Α.Σ.Ι.Α.Θ. Ρόδου, A.O. Aιγαίου, N.O. Xίου, N.O. Σάμου, Ν.Ο. Καρλοβάσου, Λ.Ο.Ι.Α.Θ. Μυτιλήνης, Ν.Ο.Λέρου, και Ι.Ο.Χίου.

Διαβάστε ακόμη

Ένας Κώος στην κορυφή της Ευρώπης

Τώνης Μαρτίνης: «Η Ρόδος είχε στοχοποιηθεί!»

Γ’ κατηγορία ΕΠΣΔ: Σήμερα η 29η αγωνιστική

Διαγόρας: Το Σάββατο με Παναθηναϊκό Β’

Σαφώς ανώτερος απέναντι στον ΓΣ Δωδεκάνησος ο Άτλας Αθηνών

Ενδιαφέρον στα play off της κατηγορίας ανδρών στο τοπικό μπάσκετ

Κι ο Λούκα Μπραΐκοβιτς τον… χαβά του στο Αλεξάνδρειο!

Crows- Epavlis B.C στον τελικό του Εργασιακού