Η Selecao νικήτρια στο «Neymar Jr’S Five 5x5»

Η Selecao νικήτρια στο «Neymar Jr’S Five 5x5»

Η Selecao νικήτρια στο «Neymar Jr’S Five 5x5»

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 238 ΦΟΡΕΣ

Θα είναι μία από τις διεκδικήτριες ομάδες που θα προσπαθήσουν να εκπροσωπήσουν την Ελλάδα στην τελική φάση ανάμεσα σε 44 χώρες. Στις 29 Μαΐου θα γίνει το τουρνουά στη Ρόδο

Η Selecao αναδείχθηκε νικήτρια στον προκριματικό του «Neymar Jr’s Five 5Χ5» που πραγματοποιήθηκε στην Κω και συγκεκριμένα στο Νέο Δημοτικό Στάδιο Ανταγόρα την Κυριακή 22 Μαΐου.

Το πρωτότυπο παγκόσμιο τουρνουά 5Χ5, που φέρει την υπογραφή του Neymar Jr πέρασε από το νησί του Ιπποκράτη με τελικό προορισμό τον τελικό της Αθήνας, εκεί όπου μία και μοναδική ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τον Παγκόσμιο Τελικό στη Βραζιλία.

Η νικήτρια ομάδα θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα ανάμεσα σε 44 χώρες στο συγκεκριμένο τελικό στις 9 Ιουλίου στο “Instituto Projeto Neymar Jr”, που προσφάτως ίδρυσε ο ποδοσφαιριστής στην Praia Grande, στη Βραζιλία, όπου μεγάλωσε και ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία.

Οι μεγάλοι νικητές, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τον Neymar Jr παρακολουθώντας τον σε ένα αγώνα στο θρυλικό Camp Nou στη Βαρκελώνη της Ισπανίας την επόμενη αγωνιστική σεζόν.

Την Κυριακή 29 Μαΐου ανάλογο τουρνουά θα γίνει και στη Ρόδο, στις εγκαταστάσεις του Arena Soccer Club (έναντι Jumbo), με τους αγώνες να ξεκινούν στις 11.00 ώστε να προκύψει άλλη μια ομάδα.

Διαβάστε ακόμη

Γ’ εθνική κατηγορία: Κρίσιμα παιχνίδια για Ιάλυσο και ΑΕΡΑ

Γιορτή αναπαράστασης των Ολυμπιακών Αγώνων στο 12ο Δημοτικό Σχολείο Ρόδου!

Με 28 μετάλλια επέστρεψαν οι «Πιγκουίνοι» από τη Χαλκίδα!

Ανατροπές προγνωστικών στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Σκάκι Γυναικών

Στις εγκαταστάσεις του Κένταυρου ο πρόεδρος κι ο προπονητής της Ελληνικής Ομοσπονδίας Τοξοβολίας

Σε αγώνα στη Γαλλία η Ειρήνη Παπαδημητρίου Σταμπόρη

Ο διεθνής Μαραθώνιος Ρόδου σε υψηλότερο επίπεδο!

Α’ Κατηγορία ΕΠΣΔ: Έμεινε και μαθηματικά ο Κλεάνθης