Θύμα βανδαλισμών το επαρχείο Καρπάθου

Θύμα βανδαλισμών το επαρχείο Καρπάθου

Θύμα βανδαλισμών το επαρχείο Καρπάθου

Rodiaki NewsRoom

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΚΕ 461 ΦΟΡΕΣ

Μετά τους συνεχιζόμενους βανδαλισμούς και τις ζημιές που προκαλούνται από γνωστούς – άγνωστους στον χώρο και στο κτήριο του Επαρχείου ανακοινώνεται ότι στο εξής απαγορεύεται η συγκέντρωση και η παραμονή στους χώρους γύρω από το Επαρχείο και στην πλατεία η οποία τις απογευματινές ώρες μετατρέπεται σε γήπεδο ποδοσφαίρου.

“Κατανοούμε την ανάγκη των παιδιών να έχουν χώρο να αθλούνται και να εκτονώνονται αλλά διαπιστώνεται ότι δεν είναι ο κατάλληλος χώρος η πλατεία του Επαρχείου και δυστυχώς μέσα στις παρέες εισέρχονται και άτομα επικίνδυνα τα οποία προκαλούν και προβαίνουν στους βανδαλισμούς”, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο έπαρχος Καρπάθου-Κάσου Γ. Μηνατσής, που επισημαίνει επίσης τα εξής:

“ Για το λόγο αυτό στο εξής, απαγορεύεται αυστηρά, η χρήση και η παραμονή στους περιβάλλοντες χώρους του Επαρχείου και της πλατείας για αθλητικές δραστηριότητες. Παρακαλούνται οι γονείς να ενημερώσουν τα παιδιά τους.

Για όσους δεν συμμορφωθούν θα υπάρχουν αυστηρές κυρώσεις και παρακαλείται η Αστυνομία να προβαίνει σε τακτικούς ελέγχους των συγκεκριμένων χώρων.
Τέλος ενημερώνουμε, ότι πολύ σύντομα θα τοποθετηθούν κάμερες εξωτερικού χώρου, οι οποίες θα καταγράφουν ότι συμβαίνει στον προαύλιο και στους λοιπούς χώρους του Επαρχείου”.

Διαβάστε ακόμη

Το Ισραήλ επιτέθηκε στο Ιράν τα ξημερώματα με πυραύλους - Παγκόσμια ανησυχία για τις εξελίξεις

Συνεδριάζει την Παρασκευή το συμβούλιο της κοινότητας Ρόδου

Ανακοίνωση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ρόδου για τη χθεσινή απεργία

Ανάπτυξη & εμπλουτισμός ψηφιακών υπηρεσιών από το Επιμελητήριο με χρηματοδότηση από ευρωπαϊκούς πόρους της ΠΝΑι

Την εξαίρεση του Δημήτρη Παπανώτα από το Ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε ο Στ. Κασσελάκης

Ρόδος: Πτώμα σε προχωρημένη σήψη εντοπίστηκε πριν από λίγο στην παραλία του Ζέφυρου

Ανοιχτή επιστολή του Γ. Παρασκευά στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου

(Βίντεο & Φωτογραφίες) Ελεύθερος χωρίς όρους αφέθηκε πριν από λίγο και ο διευθυντής του δημοτικού σχολείου - Συγκινητικές στιγμές εκτυλίχθηκαν στα δικαστήρια